|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Hoće li se uskoro više novca pojavitiu deloviam budžeta namenjenim online oglašavanju? Znajući advertajzere - hoće. Video baneri jednostavno neodoljivo podsećaju na TV reklame. Opširnije kod Srkija na čijem Economy se video baneri testiraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() mislim da je rano za video reklame kod nas, pre svega gledajuci infrastrukturu, super je to koncept, pre svega kada su sajtovi u pitanju, jer je video reklama naravno skuplja od banera, ali dok ne mozes da kazes, e super 80% mojih posetilaca moze da vidi tu reklamu bojim se da ce sve to ostati na konceptu.
pitanje za ostale: da li je moguce odrediti sa koje konekcije dolazi posetilac pa na osnovu toga plasirati reklamu? kontam da moze na osnovu response-a ili tako necega al opet da pitam :blush: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() moguce je .. tehnologski gledano on moze da ucita prvih 30-40 kb necega i da od toga izmeri korisnicku brzinu ... u zavisnosti od toga krece dalja reklama
ako hocemo da idemo korak dalje, Flash Media Server 3 ima built in bandwidth detection pa cak moze da i od kvaliteta veze servira kvalitet video fajla, ali to nije bitno za ovu pricu ![]()
"Hvala" nixa za poruku: |
![]() |
#4 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#5 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() kontam ba, zato sam se i pitao da li je moguce na neki nacin odrediti tip konekcije i na taj nacin raditi plasman reklame. Inace video oglase rade moji u Bosni na dernek.ba vec duze vreme, nije to nesto revolucionarno za region, za Srbiju mozda jeste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa rekoh kako
![]() uglavnom ovo resenje je preko flasha naravno ![]()
![]() |
#7 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Obrisao sam jer sam procitavsi tvoj post shvatio da gresim
![]() nisam se setio da flash moze izmeriti brizinu ucitavanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Po meni video baneri su velika glupost, pogotovu sto korisnik mora da klikne na play da bi video reklamu... A sem toga, ako bi se reklama sama pustala, onda bi izgubili posetioce... tako da je to po meni mlacenje prazne slame...
![]() |
#10 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() pa nije bas glupost, iz razloga sto su klasicni advertajzing modeli dosta "uski" kada su u pitanju vlasnici sajtova i video reklame predstavljaju logican korak napred. Ovde se spajaju dve jako dobre stvari a to su vidljivost koju imamo na TVu i merljivost koju imamo na Internetu sto ce verovatno razocarati media-buyere na prvu loptu dok ne dobijemo neki standardan ad-view rate na osnovu koga ce i sama nisha video reklamiranja se granati/razvijati
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prikazivanje / skrivanje elemenata u liniji | moebius | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 04. 11. 2008. 08:21 |
HttPool server down? | kron | Marketing i SEO | 13 | 25. 06. 2008. 16:32 |
Prikazivanje članaka na više strana | Dzordz | Programiranje | 13 | 27. 09. 2006. 17:35 |
HTTPool | ppavlovic | Marketing i SEO | 6 | 16. 08. 2006. 21:51 |