|
PHP PHP aplikacije, Smarty, PEAR |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Bird is the word!
Certified
Datum učlanjenja: 27.09.2008
Hvala: 12
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Klijent sa kojim sam radio na par projekata me je danas bacio u rebus kada mi je rekao "want a music store, like itunes etc". Pitao sam ga za kopirajt, reče mi da će to biti muzika iz njegove zemlje(afrička muzika) za koju imaju prava da prodaju.
Probao sam da proguglam malo da li ima neko gotovo rešenje koje bi moglo da se iskoristi, ali sam fail-ovao žešće u tome. Dakle, ne mislim na neka rešenja kao "napraviš nalog na nekom sajtu, pa imaš prodavnicu", nego "imaš svoj sajt i svoj softver(ili svoju kopiju opensource softvera)". Otvorio sam temu ovde jer povrh svega treba da bude rađeno u php-u. Dakle bilo kakav softver koji bi mogao da pomogne u izradi ovog projekta. Ukoliko nema ništa takvog tipa, onda ćemo morati da izradimo sami taj softver, najverovatnije uz pomoć zend frameworka, pa me interesuju vaša mišljenja oko izrade ovakvog nekog projekta, na šta da obratimo pažnju, bilo kakav savet, i slično. Hvala. Poslednja izmena od GaVrA : 20. 10. 2010. u 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Magento i downloadable product
http://www.magentocommerce.com/wiki/...adable_product plus ti je Magento na Zendu ako ti nedostaje Zend ![]()
"Hvala" nixa za poruku: |
![]() |
#3 |
Bird is the word!
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() E jesam slepac...
![]() ![]() Da li možda neko zna koliko bi moglo da se naplati za izradu takvog sajta uz pomoć magento platforme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Procitaj ovaj tekst, pogotovo deo Project Price Based on Market Forces
http://www.webdesignerdepot.com/2010...s-per-project/
"Hvala" nixa za poruku: |
![]() |
#5 |
Bird is the word!
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Gledah ja još malo i naleteh na:
http://www.oscommerce.com/ Sećam se da sam negde čitao o toj platformi. Interesuju me vaša mišljenja, da li da idemo na oscommerce ili na magento? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Zaboravi OSC
![]() |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje McKracken za poruku: |
![]() |
#7 |
Bird is the word!
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Što volim tako kratke i jasne poruke...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hostovanje "domaceg" sajta van Srbije - gde? | marconi | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 9 | 27. 07. 2010. 11:04 |
Predlozite sto da cinim s domenom "softver.org"? | Milos Vukotic | Opušteno | 9 | 03. 03. 2006. 01:39 |