Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 02. 2009. | #1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Haragei.com je live
Bilo je coming in march priclino dugo i konacno smo se sabrali i lansirali
http://www.haragei.com Ja licno nikad nisam zadovoljan, ali za v1 mislim da je ovo dovoljno ( inace nikada nece nista da bude online ) Tnx
07. 02. 2009. | #2 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Na veoma zanimljiv nacin si uklopio ovu vrstu biznisa sa duhom borilackih vestina sa istoka. Ja se nekako zbunim kada dodjem na web sajt
07. 02. 2009. | #3 |
troll mode
Wrote a book
|
ne bi bilo lose neki launch event da organizujes za ekipu sa DPTa, znas ono, chipsevi, smoki, Nintedno WII, XBOX
|
"Hvala" Eniac za poruku: |
07. 02. 2009. | #4 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
super je ideja, ... meni licno jedno ne stima onaj pregled slika na portfoliu.
07. 02. 2009. | #5 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Vrlo zanimljivo i lepo
08. 02. 2009. | #6 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 24.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
|
lepo zamisljeno, jos lepse realizovano jos vise mi se svidja ideja sto si studio - dojo poistovetio sa borilackim vestimana, sta reci sem originalno
jos ste i zavrsili pre roka.. svaka cast, castis pice za ovo kad se vidimo |
08. 02. 2009. | #7 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Ma sve je ok, samo mi fali LJUDI. Ne mogu da zamislim About Us ovakvog sajta bez ljudi koji stoje iza servisa, i u Contactima dajte barem neki konkretan mail
08. 02. 2009. | #8 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Meni su oduvek bile zanimljive ove "tematske" firme, koje se ustvari bave nečim drugim.
• Haragei - samuraji, japan, mačevi, sad ja treba da znam šta je "dojo"... znači nixa od dobijenog materijala od klijenta secka to mačevima i onda vam servira suši od web site-a. LOL. • Krojac.com - oni ljudi kroje, pletu, štrikaju, kukičaju, klot/frket, oblače i svlače ... opet kao rezultat dobijemo web site. LOL^2. Ima nešto i sa kuvanjem sigurno? Ima toga po netu još mnogo... No dobro, šta god da vas pali Jedini problem koji ja tu vidim je da ljudi/klijenti ne kapiraju iz prve čime se vi to bavite ustvari. Ja npr. ako tražim web development firmu, ne očekujem baš samuraje, mačeve, vunicu, i sl., i nisam baš siguran koliko bi me ta "filozofija" kupila. Inače je sajt lep i fino urađen, to ostavlja ok utisak. Ali opet da ne znam od ranije za vas, 2x bih gledao čime se vi to ustvari bavite. |
08. 02. 2009. | #9 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
^ True, ja sam prvo mislio gle opet neki šah tek onda provalim da je sajt za firmu.
|
08. 02. 2009. | #10 |
expert
Grand Master
|
dobar deo onih koji su u ovom poslu vec nekoliko godina, i imaju dobre rezultate, dobijaju nove klijente na preporuku
naravno, procenat izgubljenih potencijalnih musterija zbog neorijentacije moze biti losa stvar, ali opet - gde ce potencijalni klijent ostati zaintrigovan: 1) na tipicnom sajtu sa nekim kucistem u headeru i tekstu: we program this and that 2) na netipicnom sajtu sa interesantnim (i svakako upamtljivim, a pogotovo u ovoj oblasti) headerom i tekstom: konichiwa |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Live streaming...sta je potrebno? | 3banchi | Web aplikacije, web servisi i software | 11 | 13. 03. 2010. 20:29 |
Haragei trazi nove samuraje ! // update | nixa | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 25. 08. 2008. 15:22 |
RTS live - sramota! | pitchweis | Opušteno | 14 | 11. 03. 2008. 03:44 |
Windows live translator | STELLANOVA | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 16. 09. 2007. 17:10 |