|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 05. 2012. | #1 |
novi član
|
:pitanje: Preporuka servisa za e-kupovinu
Poz ljudi,
imam jedno pitanje, ako neko može da mi da savet. Radi se o sledećem... Imam nameru kreirati neki ebook, mada me zanima i uopšte za bilo kakav digitalni proizvod. E sad ciljno tržište bi bile uglavnom zemlje bivše SFRJ. Ne znam u ovom slučaju, iz vašeg iskustva šta je najbolje pokazalo kao pouzdan sistem naplate za ovo područje, a da taj servis podržava sve zemlje? Hvala |
03. 05. 2012. | #2 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Misliš kao knjiga žarka lauševića koju sam 10 puta dobio u mailbox a da nisam ni tražio ???
Svakome ko radi sa ExYu ljudima želim jedno veliko rudarsko "Srećno" |
03. 05. 2012. | #3 |
član
Na probnom radu
|
Lepo ti je rekao čovek. Nemoj da gubiš vreme na ove prostore. Što bi se ograničavao...
04. 05. 2012. | #5 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
|
Ako je proizvod kvalitetan , naravno da moze da se zaradi i na balkanu.Uz postovanje prema svima, ali covek je pitao za sistem naplate , a ne za expertizu da li ce biti uspesan .
-2checkout ti radi posao, sto se tice CC, u svim zemljama. -Fortumo je mobilni sistem naplate, ali tu je za vecinu zemalja, mislim maximum 2 evra po poruci, a tvoje je nesto manje od evro. A imas i vise e book prodavnica, znam za http://kavanali.com , pa se sa njima mozes dogovoriti u vezi procenta. |
2 članova zahvaljuje Ekvador za poruku: |
04. 05. 2012. | #6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 08.11.2010
Hvala: 68
78 "Hvala" u 32 poruka
|
|
05. 05. 2012. | #7 |
novi član
|
Pogledao sam 2Checkout i mislim da moze biti dobro resenje za ove nase prostore.
Ne znam, ali verujem, da bi odredjeni procenat ciljanih kupaca bio spreman i na kupovinu. Sve bi to bilo propraceno kvalitetnim marketinskim sadzajima, bez ikakvih spamovanja. Za kavanali.com nisam znao, pogledacu malo detaljnije, kakvi su uslovi kod njih. |
|
|