Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
16. 11. 2011. | #1 |
it wasn't me
Certified
|
Wi-Fi portable hot spot
Verovatno ova tema uopšte nije za DPT, ali ne znam kome više da se obratim.
Pokušavam da koristim HTC Desire S kao WI-Fi portable hot spot za laptop (for emergency cases, kao npr kad vrisne sbb) i sve šljaka ok (mogu da surfujem, koristim skajp i sl)... jedini problem koji imam jeste da otvorim IPG sajt i primam mejlove (mogu da ih šaljem). Ima li neko ideju zbog čega mi se ovo dešava i kako da to rešim? Unapred hvala! |
16. 11. 2011. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Postavi DNS da ti bude 8.8.8.8 i 8.8.4.4 to bi trebalo da resi problem.
16. 11. 2011. | #3 |
it wasn't me
Certified
|
kako?
|
16. 11. 2011. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pa u računaru koji koristiš za thethering u okviru podešavanja te konekcije.
16. 11. 2011. | #5 |
it wasn't me
Certified
|
Ne koristim računar, već HTC Desire S, kao Wi-Fi portable hot spot :S
|
17. 11. 2011. | #6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Tako je, i kada se povežeš na taj "Hot spot" imaš IP Settings gde imaš DNS.Tamo podesiš.