Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
10. 01. 2009. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 01.06.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
PHP alat?
Koji alat preporucujete za izradu web servisa u php-u?
Uzmite u obzir da sam u ovoj oblasti pocetnik. Snalazim se sa HTML ,CSS, XML, JAVASCRIPT i PHP-vezano za baze, ali sa web servisima nemam iskustva. |
10. 01. 2009. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
imas vec 2 velike teme sa tom tematikom ... sve je tamo receno
11. 01. 2009. | #5 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
Citat:
Just my $0.02.. |
|
11. 01. 2009. | #6 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
|
Dizajn vec dobijam izkodiran u html formatu, tako da samo staje na meni da ili se odlucim za aplikaciju sa template ili sa ubacanjem php-a u html.
Za protekle 4 godine sam izkodirao na stotine funkcija za sve sto mi moze pasti napamet, tako da vecina stvari ide copy/paste. Sta znam nekako mi jeu notepadu najpregledniji kod. Da nezanemarim i cinjenicu da 50% stvari kodiram online kroz ftp, jer su baze ogromne i nebih da downloadam 500 i vise mb nebi li radio script na lokalu, a za to mi je opet najbolji editor notepad. Sve je stvar navike, ja mislim da bi mi produktivnost opala bar 30% ako bi morao da radim u necemu drugom. |
11. 01. 2009. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
online kroz ftp
kako to funcionise ?
11. 01. 2009. | #8 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
|
Daj necemo u off.
Nikada nisi radio editovanje fileova na serveru bez da ih svlacis na lokal. Ima i mana u tome ako neprimetis da ti je pukla konekcija i pokusas da snimis uradjeno moraces sve iz pocetka. |
11. 01. 2009. | #9 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
ja recimo sve radim u notepadu i to jednom rukom na tastaturi na kojoj ne radi 40% tastera. Da bi bilo jos teze, potamnim monitor maksimalno, izujem jednu carapu i nogu isturim kroz prozor na -15oC. Da sam sebi još više zagorčam posao, ne jedem 5 dana pred početak rada niti idem u WC, odvrnem narodnjake na maksimum zbog radi veselja..
|
4 članova zahvaljuje mangia za poruku: |
11. 01. 2009. | #10 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi SEO alat | diplomata | Linkovi | 19 | 13. 06. 2009. 00:55 |
Još jedan alat iz Googlea... | MarioFr | Marketing i SEO | 6 | 25. 08. 2008. 15:17 |