23. 11. 2008. | #1 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
DPT Book Club
Cisteci police naleteh na knjige koje ne citam i mislim da ih vise necu nikada ni citati pa reko da vidim ako neko hoce malo da se menjamo
P.S. Ne volem da knjige stoje ako ima neko ko bi ih citao! P.S.S. Ako neko ima nesto pop ekonomije, psihologije, biznisa prihvatam Edit: Sve knjige su u savrsenom stanju, nije podvlaceno skrabano i cepano Kolekcija iz Finese Maksvel Molc - Psihokibernetika Punchline: Naucite da koristite moc racionalnog misljenja. Otkrijte svoj unutrasnji mehanizam uspeha. Majkl Gelb, Toni Buzan - Pouka iz umetnosti zongliranja Punchline: Naucite kako da ucite! Toni Buzan - Koristite obe hemisfere mozga Punchline: Put ka intelektualnoj ravnotezi Dejvid Ejkres - Kako poloziti ispit Punchline: Ucite sa zadovoljstvom i lakocom Toni Buzan - Savrseno pamcenje Punchline: Setite se uvek onoga sto znate Sareno knjige Luke Hohmann - Innovation games Punchline: Creating breakthrough products through collaborative play Kevin Mitnik - Umetnost Obmane Punchline: Uticaj ljudskog faktora na bezbednost Charles Lyons - Sun Certified Web Component Developer Study Companion J2EE 1.4 Poslednja izmena od Dzordz : 23. 11. 2008. u 11:25. |
23. 11. 2008. | #2 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
Ima i drugi deo ...
23. 11. 2008. | #3 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Koji je osetno bolji
Umetnost Prevare je naslov. |
24. 11. 2008. | #4 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Uh ne znam, meni je prvi deo extra Vraca u vreme kada je sve pocelo, i pokazuje da je ipak covek najlabija karika u lancu sigurnosti.
24. 11. 2008. | #5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
^^^ Sve djeluje blago retardirano ali je istinito
Imao sam priliku da zovem ljude telefonom, da se predstavim kao "taj i taj" i apsolutno su mi sve rekli. Sreca po njih sto ja zaista i jesam bio "taj i taj"... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Book for Proramming in Java and C++ | Krste_Ris | Programiranje | 3 | 18. 10. 2007. 22:24 |
Open Coffee Club Novi Sad | Dragan Babić | Opušteno | 3 | 15. 10. 2007. 23:13 |
Django book pre-release | Petar Marić | Programiranje | 1 | 01. 11. 2006. 23:29 |