|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 06. 2006. | #1 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Provera izgleda web aplikacije na PDA
http://webinfo.infosys.co.yu:81/
Radi se o web aplikaciji za internu upotrebu, a potrebno mi je da neko ko ima PDA i raspolozenje da odvoji malo vremena isproba kako mu aplikacija funkcionise. Interesuje me da li je sve na mestu a pre svega upotrebljivost korisnickog interfejsa na PDA. Valja navesti koji PDA je upotrebljen (OS i verzija, browser i slicno). Login podaci: user: info password: demo Podaci koji mogu da se pogledaju su testni. Nemojte bas navaljivati posto racunar na kome se test verzija vrti nije bas za maltretiranje Komentari su dobrodosli.
23. 06. 2006. | #2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
iPAQ H3800 / Windows CE 3.0 / rezolucija 200X320
- CSS se ne parsira, dizajn je sličan onom koji dobiješ kad disableuješ stylesheet - Tabele su šire od ekrana, čak i sa uključenom opcijom Fit to Screen (probao na izvodu i stanju na tekućim računima) - Naslovi stranica su OGROMNI. Inače, naslovna strana je sasvim pregledna. Evo screenshotova dole
Converting dead links into hyperlinks since 1996. Poslednja izmena od Dušan Dželebdžić : 23. 06. 2006. u 23:42. |
26. 06. 2006. | #3 |
Predrag Supurović
Grand Master
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Zahvaljujem. Izgleda mnogo gore nego kod mene, moracu ipak da se jos vise pozabavim kompatibilnoscu browsera
29. 06. 2006. | #4 |
Predrag Supurović
Grand Master
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Izgleda da iz nekog razlgoa tvoj citac nije ucitao CSS.
Evo kako to izgleda na jednom ASUS PDA sa Internet Explorerom:
29. 06. 2006. | #5 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Baš sam i mislio da ti napišem da je PDA relativno star (oko 4 godine), tako da bi trebalo da probaš na još nekom. Sad vidim da si to već uradio
29. 06. 2006. | #6 |
Predrag Supurović
Grand Master
200 "Hvala" u 12 poruka
|
ufff. ko ce ohvatati sve verzije i sta mogu da urade. U principu mogu za svaki model posebno da napravim sablon za prikaz ali mislim da se taj posao ne isplati.
Najveci problem mi je sirina tabela, kao sto si i primetio. Vecina izvestaja ima veci broj kolona a ne znam kako bih to drugaciej resio osim da se oslonim na skroll opciju u samom citacu. Doduse, napravicu u neke jednostavnije verzije izvestaja koji ce sadrzavati manje podataka tako da izbegnem korsicenje tabela.
29. 06. 2006. | #7 |
Python Ambassador
Master
|
Jesi li razmišljao da rotiraš celokupnu tabelu?
29. 06. 2006. | #8 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Ti bi samo nesto rotirao... Prvo telefon (signa), posle tabele.. sta je sledece?
Salu na stranu, kako bi uopste mogla da se rotira tabela sa, recimo, 8 kolona i 10 redova (a da time postignes nesto)? Meni jedino pada na pamet da za svaki zapis ispises sve podatke jedan ispod drugog (i napravis nesto kao <card> u wml-u), pa da se prebacujes sa zapisa na zapis.
30. 06. 2006. | #9 |
Predrag Supurović
Grand Master
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Probao sam to ali tako postaje nepregledno. Mogli bo da radi za mali broj kolona ak okrosinik moze na ekranu da vidi ceo jedan slog odjednom ,ali ako mora da skroluje da vidi ceo slog, onda postaje tesko snaci se sa tim..
Inace tako radi MiniOpera: cim vidi vise kolona u tabeli, ona sama to prikazuje jedno ispod drugog...
30. 06. 2006. | #10 | |
Python Ambassador
Master
|
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
provera duplikata fajlova | ivanhoe | PHP | 27 | 11. 04. 2010. 14:30 |
Provera korisnika putem JMBG | MorenoArdohain | Planiranje i usability | 20 | 02. 12. 2009. 18:34 |
Status servisa na serveru, provera? | pcigre | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 9 | 22. 01. 2009. 21:11 |
WHOIS Provera domena | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 30. 10. 2005. 17:08 |
Kako vam izgleda stranica u browseru xyz? | marinowski | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 09. 08. 2005. 10:26 |