Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
05. 03. 2007. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
DirectAdmin
Da li neko od vas ima iskustva sa DirectAdmin ?
To je navodno neki control panel za server - iskreno prvi put cujem za taj.
05. 03. 2007. | #2 |
expert
Expert
|
Imam ja. Sta te konkretno zanima? Imao sam reseller account na DA, mislim da su ga ukinuli sad (moj ex-host ), provjericu. To je bila neka starija verzija, ova nova je sad malo kicasta sa velikim ikonicama, ali i brza kao munja i laka za snalazenje. Doduse, sad na ovom serveru radi malo sporije (hong kong, datacentar ima krs od linka, ja nikad nisam uspio downloadovati brze od 10-15kB/s), ali ipak brze nego Ensim na host011 (ne znam, ja kad dodajem/editujem sajt, po pola minuta cekam da "odradi").
Edit: provjerio. Na starom serveru nemam vise account, ali zato imam pristup jednom koji ima DirectAdmin 1.27.5 (takodje reseller account). Baci PM ili ICQ msg ako hoces preview, da ti ne prepricavam Edit #2: A ima i demo
Poslednja izmena od oliver : 05. 03. 2007. u 22:20. |
05. 03. 2007. | #3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Aj kad budes imao vremena, i kad te ne bude mrzelo, prepricaj nam dozivljaje Jedno je kliktati po demo sajtu, a drugo je raditi sa live sajtom...
Nego.. sta pricas ti da je Ensim spor?? Radio sam jednom na DirectAdminu, ali mi je samo trebala odredjena stvar (dump cele mysql baze, bez ulaska u PhpMyAdmin-a), sto sam ubrzo i uspeo, dakle plus za intuitivnost i funkcionalnost sto se toga tice. Za ostalo zaista ne znam, zato i pitam
05. 03. 2007. | #4 |
expert
Expert
|
E sad... 'ajde ti meni prepricaj, recimo, cPanel
05. 03. 2007. | #5 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Mozes da napravis jedan podcast pa da svi cujemo?
|
05. 03. 2007. | #6 |
Boris
Grand Master
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Dobro, de, ne moras.. A imas vremena da odgovaras.. ccc
06. 03. 2007. | #7 |
expert
Expert
|
odgovaranje na forumu je <5min i dodje kao opustanje od svakodnevnog posla, za razliku od onoga sto vi trazite (pogotovo jasmanac)
edit: evo, ljencuge: http://24-7-solutions.net/reviews/di...in-review.html http://www.webhostingtalk.com/showth...hreadid=157669
Poslednja izmena od oliver : 06. 03. 2007. u 00:24. |
06. 03. 2007. | #8 |
Boris
Grand Master
156 "Hvala" u 2 poruka
|
E tako, sad imas pivo.
06. 03. 2007. | #9 |
expert
Expert
|
Off Topic: eto ga, zaradih i ja prvi honorar na DPT
06. 03. 2007. | #10 |
majstor
Wrote a book
|
Ne znam, ja sam ga jednom koristio i nije mi se nesto pretjerano svidio. Imao sam admin privilegije na masini i stvarno sam malo stvari mogao da odradim za razliku od cPanel-a.
|
|
|