(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
05. 01. 2007. | #1 |
133t
Master
|
Youtube - kako zaustaviti clip
situacija je sledeca:
- imam x divova - jedan ispod drugog, i u svakom je jedan youtube clip. - u jednom trenutku je samo jedan full expanded - ostali su "minimizovani" - kad se klikne na neki koji je "minimizovan" on se otvori a onaj koji je do tada bio aktivan se minimizuje uostalom shvatate poentu, e sad, problem je u sledecem: neko ce otvoriti jedan box, pustiti clip, zatmi otvoriti drugi - pustiti i njega.. i tako redom i onda nastaje haos... meni na pamet za sada samo padaju dva resenja - izbaciti innerHTML koji sadrzi youtube Player kada se zatvori taj box - naterati player da pauzira/stopira playback jel zna neko jel moguce ovo drugo, jer sve mi se cini da ce ovo prvo zestoko da uspori celu aplikaciju. |
05. 01. 2007. | #2 |
Стојан Илић
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 31.10.2006
Hvala: 1
3 "Hvala" u 2 poruka
|
A i da ti Youtube player dozvoli da mu saljes komande sa pause ce on i dalje da nastavi da skida video fajl sto ce posle 3-4 klipa vec biti veliki haos u downloadu i pitanje da li ce pri sporijoj vezi neko uopste uspeti da vidi nesto od klipa koji zeli.
|
05. 01. 2007. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
generalno nije preporuciljivo stavljati vise od par prostih swf-a u jednom html-u,e sad kod you tube flv playera situacija je malo drugacija ...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
YouTube?!?! WTF?!? | LiquidBrain | Opušteno | 9 | 17. 10. 2008. 13:09 |
Clip-on polarizacione naocare | ppavlovic | Opušteno | 0 | 18. 05. 2008. 22:04 |
Kako doci do slike YouTube videa? | Misha | Sva početnička pitanja | 6 | 26. 02. 2008. 14:31 |
YouTube.com | MrSteel | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 09. 06. 2007. 00:09 |