Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
06. 04. 2007. | #1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
www.stark.co.yu
06. 04. 2007. | #2 |
Vaš internet susjed
Certified
|
Zašto sve ide u pop-up, dobro ona flash prezentacija ali i informativni site..
Ja bi uz to možda malo promijenio boju backgrounda za sadržaj informativnog sajta.
06. 04. 2007. | #3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Lijepo
Ja bih volio da vidim vise informacija o proizvodima, sastav i slicno. Ovako su predstavljeni kao neka reklamica, prakticno da nema vrijednijih informacija ni o jednom proizvodu. |
06. 04. 2007. | #4 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Stvar je simpatična, ali je po meni ta strategija: spremićemo materijal i angažovaćemo nekog da nam napravi prezentaciju (kao što se pravi TV i radio reklama) danas potpuno deplasirana. Umesto da su naručili dinamički sajt koji bi mogli sami da edituju (kad dodaju novi proizvod, promene ambalažu, otvore novi pogon itd)...
|
06. 04. 2007. | #5 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Sasvim slucajno mi Soko Stark jutros upade u oci u prodavnici, nazalost u mnogo losijem svjetlu
http://vladan.plotun.com/archives/86 |
06. 04. 2007. | #6 | ||
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
Inace html verzija je azurna i ocigleno je sami dopunjuju. Citat:
08. 05. 2007. | #7 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.02.2006
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Ovo je fantastično.
Na lep način su dočarali sećanje na detinjstvo i specifićnosti njihovih proizvoda. Najbolje je sa napolitinkama: finu šalterušu... :-) Baš pre nedelju dve sam sa rođacima pričao o ukusu njihovih proizvoda. Došli smo do zaključka da oni nemaju objektivno bolji ukus od drugih proizvoda. Stvar je u navici. Samo prihvatam njihove piškote, sve ostalo je samo pokušaj loše kopije :-) |
08. 05. 2007. | #8 |
profesionalac
Qualified
|
Lep i prijatan sajt, sviđaju mi se ankete koje i te kako mogu pozitivno da iskoriste na kreiranju budućih novih proizvoda!
|
08. 05. 2007. | #9 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Citat:
Cokoladna Bananica ? Smoki? Najlepse Zelje? Cherry Bombone? Petit Beurre? Koga su oni kopirali? Kras? Neku drugu fabriku (pricam o SFRJ)? |
|
08. 05. 2007. | #10 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
|