|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
28. 04. 2007. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Predlog za novi forum i modifikacije postojećih foruma
Poučen trenutnim iskustvom sa traženjem laptopa, pomislio sam da bi možda bilo dobro da se otvori novi forum: hardware. Prvi razlog je što nisam znao ni gde da započnem temu "preporuka za laptop", jednostavno ne pripada 100% ni jednom postojećem forumu. Opet, neko će reći da ima već hardwerskih foruma, ali mene baš interesuje da čujem mišljenje ljudi iz ove branše, da čujem na primer šta jedan developer misli o laptopu.
Drugi razlog je što iako je ovo developer / design / e-business forum, svi zavisimo od tog hardware i vrlo često moramo da donosimo odluke o kupovini. Jedan forum bi pomogao neodlučnima ili neupućenima. Treći razlog je što mislim da bi bilo lepo da koga god ne mrzi, kada kupi neko parče hardware, napiše par reči, bar utiske. Utisci su često mnogo važniji od suvih specifikacija. Bez obzira da li ste uzeli novi DVD-ROM ili novi monitor ili novi laptop ili samo novog miša... Nije ideja da pravimo neki novi benchmark forum, čisto kao dodatak svemu postojećem. Pro et contra?
28. 04. 2007. | #2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
za.
|
28. 04. 2007. | #3 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
+1.
ne skodi, a moze da koristi
28. 04. 2007. | #4 | |
Siva eminencija
Grand Master
|
Citat:
|
|
28. 04. 2007. | #6 |
Designer guy
Wrote a book
|
Ja sam za masturbaciju. (Šalim se, ali ne baš, +1 za novu kategoriju.)
|
28. 04. 2007. | #7 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 15
0 "Hvala" u 0 poruka
|
+1 za hardver forum. Posebno ako će sadržati i teme sa preporukama onih koji su već koristili ili koriste taj hardver.
28. 04. 2007. | #8 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Biće zanimljivo, u svakom slučaju. Čak i da se svede na advocacy Mac vs. PC tj. svaki ganci svoga konja hvali, opet će bit interesantno... Za!
28. 04. 2007. | #9 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
28. 04. 2007. | #10 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Situacija je promenjena, potreban mi je za rad.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi forum - početnička pitanja | bluesman | Sva početnička pitanja | 24 | 26. 05. 2011. 03:58 |
Predlog za novi forum - snippets (ili neko bolje ime) | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 11 | 08. 08. 2008. 02:25 |
koji cpc postoje osim adsensa | buksula | Marketing i SEO | 26 | 08. 09. 2007. 05:03 |