21. 11. 2007. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sbb Tv
Ili mi je TV riknuo, ili sam ja šizn'o ili je SBB ladno promenio pozicije kanala pa mi sada većina kanala nisu tamo gde su bili? Gledam ovo, na nekadašnjim kanalima sada su neki drugi, na nekima više nema signala, a neki su premešteni na drugu frekvenciju. Ranije sam tripovao da su već jednom to uradili, ovaj put sam siguran da su premestili gomile kanala... da li ima neko još ko od SBB korisnika ko je primetio isto?
21. 11. 2007. | #2 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
yup...ako imas pay tv kanale primetices da su svi sem HBO i "onih" za sada iskljuceni, a veliki broj kanala je promenio poziciju.
Razlog je uvodjenje D3, odnosno digitalizacija kanala |
21. 11. 2007. | #3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
jesu i prosli put a evo i sad... pretpostavljam da imaju neko razumno objasnjenje zasto to rade, ali mi ne pada na pamet nijedno
|
21. 11. 2007. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
dobra stvar sto kod novijih televizora ima opcija autostore
21. 11. 2007. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa jeste, ali ja znam jednog paćenika koji je svakom kanalu davao ime jer voli da mu piše u gornjem levom uglu... i sada taj isti paćenik prebaci na kanal gde piše Film+ a stoji Baby Kanal
21. 11. 2007. | #6 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
Vrte informaciju već duže vreme na internom info kanalu a ima i na sajtu ...
Citat:
|
|
21. 11. 2007. | #7 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
A zamisli tek kako je nama koji smo dosli iz provincije u bgd, doneli tv od kuce na kome je bila setovana jedna sbb schema (u Kragujevcu iste kanale emituju na drugim frekvencijama), podesili drugu schemu, a onda oni devili u roku od tri dana promene pola kanala. Plus sam nekim cudom ovde u stanu imao pola tih paytv kanala kada sam dosao, a sada naravno nema nicega
|
21. 11. 2007. | #8 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Nije čudo, do pre neki dan su bili otključani svi PayTV kanali osim rnjave, da bi navukli nove korisnike na D3. E sad, zašto je bilo potrebno da se ispremeštaju kanali, nije mi jasno, zato što DVB-C kanali koriste potpuno drugi frekventni opseg.
|
21. 11. 2007. | #9 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Ja sam mislio da mi je nestajala struja, i da su se zato kanali zagubili... a nisam imao vremena da neshto ponovo trazim kanale...