07. 02. 2008. | #1 |
majstor
Wrote a book
|
DPT nedostupan sa mojih IPova
Vec 2 dana ne mogu da 'doprem' do DPT-a. Sad se kacim preko nekog sporog proxija ali nije to to. Ne mogu nista - ni DNS, ni ping, ni telnet 80. Buduci da nisam u Burkini Faso vec u CH, moguce je da je neko blokirao moj opseg. Koliko znam blues drzi jos neke sajtove na tom serveru pa ako nije steta zbog foruma, mogla bi biti steta do drugij biznis klijenata?
|
07. 02. 2008. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Banovan si, pogledaj jucerasnju temu DDoS napad... sredicemo to.
10. 02. 2008. | #3 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 25.06.2006
Hvala: 0
2 "Hvala" u 1 poruci
|
takođe, nijedan provajder iz Bosne ne može pristupiti serveru
|
11. 02. 2008. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Evo sada su ponovo oslobođene sve IP adrese koje su bile banovane, ako neko i dalje ima problem neka se javi.
30. 05. 2008. | #5 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
jel samo meni DPT bio 'osakacen' 2-3 dana?
prvo nisam mogao uopste da ga otvorim pre dva dana, i to je trajalo nekih 12-24h. zatim sam uspeo da ucitam sajt - ali samo cist html - grafike nigde nije bilo, reply button nigde, dugme 'new topic' nigde... footer se nije ucitavao. ucita se do poslednjeg posta, i ni makac vise, a povremeno je trokirao potpuno, ni stranice nije otvarao. vidim da drugi postuju, a ja ne mogu, jednostavno nema buttona da sam kojim slucajem ja pravio neki "crazy ban" - on bi tako izgledao sad je konacno sve ok. jel samo meni bilo ovako? moguce da je do Telekoma [pa se JS i grafika nisu ucitavali], poslednjih 10 dana stalno nesto rade na mrezi... |
30. 05. 2008. | #6 |
emperor Selassie
Grand Master
|
meni je lepo radilo
(telekom adsl juzer) |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
How did they do it: FB prijatelji mojih prijatelja | cvele | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 15 | 06. 02. 2009. 12:09 |