|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
06. 12. 2006. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Firefox ima ubedljivo najgluplji download menadzer u kosmosu
ne mogu da verujem, upravo mi FF je izgubio 200MB filma koje sam skidao 2 sata...
skidanje se zaglavilo iz nepoznatog razloga (spor je server verovatno, pa se FF istripuje), pa sam probao da uradim pause/resume, ali to ne radi uopste...onda sam pokusao da makar sacuvam ono vec skinuto i iskopiram .part fajl, ali je on lockovan tako da ni explorer ni TC ne umeju da ga iskopiraju. Onda sam kliknuo cancel u nadi da ce samo da skine lock, ali naravno istog trenutka ga je FF izbrisao potpuno... grrr, davno me browser nije ovoliko iznervirao ... Jel ima neka extenzija koja resava ove 'resume download' probleme ?
06. 12. 2006. | #2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Instaliraj FlashGot i neki klasičan download manager. Za veće stvari koristim kombinaciju FlashGot ekstenzije i FlashGet managera. Radi posao...
06. 12. 2006. | #3 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
|
"Ono" kod Firefoxa ne moze da se nazove download managerom. :-) Ne podrzava ni resume download, a pause radi tako sto samo uspori download.
Probaj: http://www.downthemall.net/ Ja inace koristim FlashGot u sprezi sa Flashget. |
07. 12. 2006. | #4 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
jedan od razloga zasto ponekad koristim i operu
07. 12. 2006. | #5 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Opera ubedljivo ima najbolji download manager.
07. 12. 2006. | #6 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Da. Uvek je koristim kada se iznerviram zbog FF.
|
07. 12. 2006. | #7 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
|
Off Topic: Citat:
FF ima stvarno los download menadzer, bez gore navedenih ekstenzija stvarno bi bio nula u odnosu na Operu. |
|
07. 12. 2006. | #8 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Da download manager mu je stvarno los, medjutim, kako ja Operu iskljucivo koristim nisam isprobavao download ekstenzije za FF. Valjaju li, kad se sa Operom uporede?
|
08. 12. 2006. | #9 |
Rade Joksimović
Professional
Datum učlanjenja: 27.10.2006
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Znaci, ne verujem sta se desava... Citam ovu temu i krecem da skidam software za IrDA na laptopu, i posto mi stoji na bateriji a otisao sam da veceram, vracam se i ulogujem se, kad ono stoji download na 97%... I stoji... I stoji... Znaci zabagovao na nekih 20 sek pred kraj. Uzas. Mogu zamisliti kako je tebi bilo kada si skidao 200mb
Ne mogu da razumem da izbacuju novi FF a da jos nisu popravili stari bug (resume) u dl menadzeru. |
08. 12. 2006. | #10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
pa ne znam kako radi u 2.0, ja jos imam FF 1.5.. mozda su i popravili?
Elem, po Ilijinoj preporuci, stavio sam FlashGot extenziju i instalirao Free Download Manager kao externi programcic za skidanje, i sad to sve vrlo lepo radi zajedno...ima resume, ima skidanje paralelno vise chunkova, super... Mada skoro sam na ivici da predjem na Operu za "every day" surfovanje, a FF da koristim samo za posao...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Download day | cvele | Opušteno | 0 | 29. 05. 2008. 11:51 |
Menadzer real estate portala | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 08. 03. 2007. 15:12 |
paralelni download | ivanhoe | PHP | 10 | 05. 02. 2007. 15:35 |
potreban IT menadzer | Miloje Sekulic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 15. 11. 2006. 10:51 |