Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 06. 2011. | #1 |
član
Na probnom radu
|
HororFilmovi.com
Još jedan moj projekat započet u februaru ove godine
Kako vam se čini? Horor Filmovi Dizajn, funkcionalnost... Šta da dodam? Viđao sam na stranim sajtovima razne zanimljive stvari... stavljaju ljudi ankete, top liste, seksi glumice iz horora i slično, pa sam hteo i to da ubacim. Šta predlažete? Svaki vaš komentar će mi značiti |
5 članova zahvaljuje Dzoni-GS za poruku: |
13. 12. 2011. | #2 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.07.2008
Hvala: 15
296 "Hvala" u 10 poruka
|
seksi glumice iz horora - to ne moze da skodi.
Nego, vuce se nesto sajt... ne znam da li je zbog WP plug-inova koje koristis, ili je hosting u pitanju, ali malo sporo otvara strane... I, da, vidim da vam spamuju zestoko... Uzgred, ne bih da preterano cepidlacim, ali bilo bi dobro da se poradi na kvalitetu samih clanaka (pocevsi od pravopisa). Na primer, recenica poput: "Zapravo tu i počinje pravo lice ovog dosta kvalitetnog španskog horora", tesko da moze da se nadje u recenziji, ako pretendujete da budete ozbiljni. Apsolutna podrska projektu, u svakom slucaju! |
11 članova zahvaljuje sinisake za poruku: |
13. 01. 2012. | #3 |
član
Na probnom radu
|
hvala na komentaru
Ovo za seksi glumice je super ideja, viđao sam to na nekim stranim sajtovima, ali sam bio lenj da sprovedem u delo... slažem se za tekstove. Moramo pismenije i zanimljivije da ih pišemo Inače, ovih dana prebacujem tekstove i radim 301 redirect u horor sekciju našeg novog sajta: http://filmovi247.com , tako da će hororfilmovi.com polako biti ugašen, ali nastavljamo sve na novom sajtu, gde ćemo pisati i o filmovima drugih žanrova. |
10 članova zahvaljuje Dzoni-GS za poruku: |
29. 03. 2012. | #4 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.12.2011
Hvala: 0
7 "Hvala" u 3 poruka
|
Srece mi kad sam vidio sliku
Tacno ti nije dobro |
5 članova zahvaljuje Sceko za poruku: |
|