29. 11. 2006. | #1 |
old school
Professional
|
IT casopisi kod nas?
Moze li mi neko navesti neke domace IT casopise, koje smatrate kvalitetnim, renomiranim i koliko-toliko citanim na nasem podrucju.
Link do websajta doticnih casopisa bi takodje bio dobrodosao...
29. 11. 2006. | #2 |
troll mode
Wrote a book
|
Koja oblast ITja te interesuje...
Ovde svi citaju eMagazin ali to nije 100% IT :P |
29. 11. 2006. | #3 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Ja citam Mreze, i Internet. Eto toliko...
29. 11. 2006. | #4 |
old school
Professional
|
@Eniac: Nebitno koja oblast. Nisam naveo "casopis koji pokriva tu i tu IT oblast", nego sam mislio onako generalno na IT (hardware, software, mreze, internet i td.).
29. 11. 2006. | #6 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Mikro
Internet Ogledalo PC Press COM&GSM Mobilni magazin Mobi IT Market Game Play Digital Mobil Mega Svet Kompjutera ..izvinjavam se ali trenutno nisam u mogucnosti da ujurim linkove |
29. 11. 2006. | #7 |
majstor
Wrote a book
|
Ja citam Bug i Mrezu. Nisu nista posebno, ali ono, neka navika iz proslosti. Dobijam ih u papirnom izdanju (pretplata) pa onda obicno koristim u prilikama kao rucak, dorucak, gubljenje vremena bez compa da citam..
Onako, uvijek nesto zanimljivo za procitati. |
29. 11. 2006. | #8 |
old school
Professional
|
Znam da ih ima nekoliko, ali ne citam ni jedan od njih.
Sto se sajtova tih stampanih casopisa tice, tu je stanje jos gore, a na pamet mi padaju samo ova dva: http://www.sk.co.yu (i to ne aktuelan, nego prethodni brojevi, koji manje vise mogu da se citaju) http://www.danas.co.yu/20061129/commedia1.html (dodatak svake srede)
29. 11. 2006. | #9 | |
troll mode
Wrote a book
|
Citat:
Dugo vremena sam citao COM jer je izlazio svake sedmice time imao i najsvezije vesti, a imao je zanimljive skolice koje vecina drugih casopisa nije imala... sad izlazi nesto redje koliko mi se cini... Kupovao sam i mikro zbog DVDja svojevremeno, ali i kolumne Dvoraka, ali eto ni njega ne kupujem vise... prevazisao sam stampana izdanja :P |
|
29. 11. 2006. | #10 |
expert
Expert
|
od domacih ponekad uzmem Svet Kompjutera, ostale ne uzimam jer:
1) preskupi su 2) s obzirom da "kasne" mjesec dana, skoro da nema nista novo/zanimljivo, osim mozda neke kolumne 3) pretrpani su reklamama, sto rezultira tekstovima na 1/3 stranice. 4) 90+% od onog sto mi treba cu naci na netu, free, + dobijem ono sto mi treba a ne i recenzije KX8YH567 maticne ploce, graficke od 500 eura itd // ne pljujem ih, jednostavno nemam pretjerane koristi pa ih ne kupujem. radije cu da pojedem/popijem tih 150-200-300din
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
IT Casopisi u hrvatskoj | cvele | Opušteno | 6 | 29. 05. 2007. 22:46 |
Web design i web development casopisi | conica | Opušteno | 13 | 07. 01. 2007. 05:42 |