Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 11. 2008. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
New Google Video Chat?
Danas su pustili video chat, jel' neko probao? Ja nemam kameru a bas me interesuje kakav je feeling.
Na kraju opet razocarenje (bar za mene) ovaj njihov "simplicity" je po meni toliko preterivanje da im sve sto urade izgleda nezavrseno Sve izgleda kao "radna verzija", a dodace bar neki design kasnije
13. 11. 2008. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Nisam probao, ali ako je feeling kao na Skype, onda ništa... To mi je nekako dobro za gastarbajtere i preljubnike, u ostalim slučajevima je čist višak informacija, IMHO :-)
13. 11. 2008. | #3 |
Comfortably Numb
Professional
|
Ma, ja sam do sada mozda 5x ukljucio video chat. Chat me generalno pocinje daviti u poslednje vrijeme (bla bla varijante, ne ako se radi o poslu ), al' video chat mi je uvijek ulivao neku nervozu i neprijatnost. Ne volim kamere, pa to ti je... a moram priznati da se slazem i sa Milosevom konstatacijom
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Tour de France + YouTube (a mozda i + Google Video) | oksite | Opušteno | 0 | 06. 07. 2007. 00:08 |
Google Video vs. YouTube | Dejan Bizinger | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 17. 04. 2007. 17:38 |
Video chat module | robi-bobi | Web aplikacije, web servisi i software | 26 | 07. 11. 2006. 20:39 |
Google Talk. It's good to chat | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 28 | 13. 02. 2006. 10:46 |
2 sata ICQ chat-a | bluesman | Planiranje i usability | 7 | 19. 07. 2005. 14:13 |