Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 04. 2009. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Chrome auto fill
Imam problem sa chrome, pa mi popunjava polja kada ne treba.
Dakel, imam login formular u kojima su polja: email, password Ukljucio sam da mi sacuva password. Onda se ulogujem i odem da recimo izmenim neki profil "pera" i kada otvori formular, u polju email pise kako treba "pera@zika.com", medjutim cim zavrsi load strane, on to "pera@zika.com" zameni sa mojim emailom. I sada, ako ne obratis paznju, kliknes na "save" on posalje moj email na submit. Gledao sam u "opcije" (posto ono ne moze tako da se nazove, narocito za opcije za jedan web browser, vise lici na opcije za notepad, jebo ih simplicity) i naravno da nisam nasao nista gde bih mogao da iskljucim to. Ali manje vise, ja nisam problem, sta cu sa drugim ljudima, ne mogu da im kazem "ako koristite chrome, iskljucite tu opciju".
23. 04. 2009. | #2 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
mozes da stavis
<form autocomplete="off"></form> |
23. 04. 2009. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Evo da sam sebi odgovorim, posto sam probao da li moze kao u IE: autocomplete="off"
Radi ok. Edit: tnx, cvele, upravo sam to uradio
23. 04. 2009. | #4 |
profesionalac
Professional
|
Nije to specifično samo za chrome. Događa se to isto i u Firefox-u verovatno i u ostalim browser-ima. Meni se dešavalo u phpBB admin panelu kad se otvori nečiji profil za izmenu.
|
23. 04. 2009. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne događa se ni u firefox-u ni u IE ni u Safariju da kada ima popunjeno polje sa nekom vrednošću, browser zameni to što piše u tom polju. Događa se samo ako je to polje prazno.
23. 04. 2009. | #6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
dogadjalo se ranije u FF, u novijim verzijama je ispravljeno ili bar ja nisam primetio..
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka auto skole | Dejan Bizinger | Opušteno | 0 | 03. 03. 2010. 18:37 |
auto xml generator | akki | Sva početnička pitanja | 4 | 23. 12. 2009. 19:54 |
Auto škola | jasmanac | Opušteno | 56 | 16. 04. 2009. 12:20 |