|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
22. 07. 2005. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Nemojte da se zeznete da radite sa Balkan-cash - obični foliranti i prevarat
Dakle, definitvno sam potvrdio, posle nekoliko upozorenja onih koji su već pogrešili i upustili se u avanturu sa Balkan Cash - to su najobičniji prevaranti.
Informacije na sajtu koje se tiču isplate su lažne, pogrešne ili neprecizne. Koriste "neprecitnosti", poluinformacije i laži da vas navuku da radite sa njima, a onda interpretiraju te informacije onako kako im odgovara i odbijaju da izvrše isplatu. Da se razumemo, kinta je smešna, ali nije to problem, problem je princip. Mada sam čuo da su neke zavrnuli i za po 40-50 000 dinara. Ovu ću informaciju da proturim svima koje poznajem, gde i kad mogu na svakom forumu, umesto da ih tužim (mrzi me da se cimam sa našim sudovima) - napraviću im "odličnu reputaciju".
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od dinke : 22. 06. 2010. u 19:09. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta slušate dok radite? | f13o | Opušteno | 32 | 05. 09. 2008. 11:44 |
Slike prostora u kojima radite | Denis_Radenkovic | Opušteno | 170 | 31. 12. 2007. 12:34 |
Hoćete da radite za startup? | Ilija Studen | Linkovi | 7 | 06. 06. 2007. 15:23 |
Organizacija vremena - kako vi to radite? | istok | Opušteno | 15 | 28. 10. 2006. 22:15 |
Kako radite korekturu sajta? | Pedja | Planiranje i usability | 4 | 08. 09. 2006. 16:55 |