e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 01. 2013. | #1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 07.01.2012
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Steam?
Zanima me vaše mišljenje o mojoj ideji.
Naime nameravao sam da krenem sa preprodajom igrica sa http://store.steampowered.com/ Jednostavno vodim se ovim mislima. U Srbiji recimo ima dosta dece kojima roditelji ne bi dali Visa Karticu ili bilo koju karticu da kupe nešto preko interneta, a pogotovo igricu.Stoga bi moje usluge funkcionisale na sledeći način. 1)Korisnik želi neku igricu da kupi. 2)Igrica košta 10E npr, ja nju prodajem za 13E . 3)Nakon njegove uplate, ja kupujem igricu i šaljem mu je na account. Šta mislite da li je ovo moguće zaživi u Srbiji? |
03. 01. 2013. | #2 |
Python Ambassador
Master
|
A ovo je nekad bio tako fin i profesionalan forum...
03. 01. 2013. | #3 |
Mister
Master
|
Pa kad na žalost skoro i da nema moderatora. Ovi stari ušli u lovu, tuku se milioni u IT i ko će sad još da se bakće sa nekim tamo forumom. Pa se nakotili ovi agenti, ivaneti, adriamarti, adriahosti...
03. 01. 2013. | #4 |
novi član
Datum učlanjenja: 12.01.2012
Hvala: 12
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Кад смо код тога, како могу да купим игре преко Steam-a из Србије?
Читао сам тамо опције плаћања и пише да може нпр. Moneybookers, али када сам додао игру у корпу и стигао до дела за плаћање то се није појавило већ само класика - пејпал и картице. Пејпала нема и нико жив не зна да л` ћемо то икада да доживимо, а картице? Је л` куповао неко тако? Немам много искуства са куповином преко картица. |
03. 01. 2013. | #5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 08.11.2010
Hvala: 68
78 "Hvala" u 32 poruka
|
Zasto ti prodaja igrica izgleda tako jednostavno?
Da li jednostavno preprodavati robu od H&M marke u Srbiji ?? E pa isto je i sa elektronskom robom. |
04. 01. 2013. | #6 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
|
@Nikola3
Ja kupovao RF Visom Virtuon sa Steama. |
"Hvala" Gruja za poruku: |
06. 01. 2013. | #7 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 25.07.2008
Hvala: 5
11 "Hvala" u 8 poruka
|
Ja koristim Intesinu internet karticu za kupovinu na Steam-u bez ikakvih problema (nista moneybookers, nista paypal)
|
"Hvala" serge za poruku: |
|
|