Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 02. 2007. | #1 |
član
Certified
|
Firma iz peste trazi...
Nije da je bas u okviru branse ali mozda neko moze da pomogne. Moj stari drugar mi je poslao mail gde se traze ljudi odavde za posao. Ceo mail sledi pa ako neko moze nesto da pomogne...
-------------------------------------------------- Cao, Moja firma (AAM Consulting Ltd) zeli da krene na jednom EU tenderu u Srbiji, i za to trazi lokalne partnere. Malo nize naci ces uslove za key-experte, ako znas nekog u svojoj okolini, krugu poznanstva da je zainteresovan za saradnju, molim te povezi nas. Bez dole navedenih key-experata moja firma ne moze krenuti na tenderu, zbog toga je i cela stvar malo hitna, zeleli bismo doneti odluku do petka. Moje pismo mozes slobodno da saljes dalje, a za sva pitanja u vezi tendera zainteresovani mogu da se obrate meni (mail ili telefon), ili odgovornom kolegi, ciju dostupnost mozes naci na kraju pisma. Puno pozdrava Ladi Ládi Nándor AAM Technologies Kft. 1133 Budapest, Pannónia u. 59-61. mobil: +36-20 480-4298 e-mail: ladi.nandor@aamtech.hu -------------------------------------------------------------------------------- From: Muszka Imre Sent: Tuesday, February 20, 2007 4:24 PM To: Ládi Nándor Subject: serbian treasury Please help me to find the following experts: Senior Long-Term Key Expert – Public Financial Management Information Systems Qualifications and skills:
General professional experience:
Junior Long-Term Key Expert – Accounting & Financial Planning Qualifications and skills:
General professional experience:
Specific professional experience:
This is a 2 year project where experts are expected to spend 350-390 days on the project. Projected starting date (if we managed to win) late May. We would be happy to share any required information with you. Regards Imre Mr. Imre Muszka AAM Management Information Consulting Ltd. Address:1133 Budapest Pannonia str. 59-61. Phone: +36 (1) 4652070 Fax: +36 (1) 4652078 Mobile: +36 (20) 4669353 e-mail: muszka.imre@aam.hu web: www.aam.hu |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Firma za izradu sajtova | trazimcuruzabrak | e-Business | 13 | 07. 08. 2010. 20:29 |
Firma, AdWords i knjige | Ilija Studen | e-Business | 2 | 23. 04. 2008. 14:28 |
Slovenacka firma trazi WEB programera (client, server side) | burtonium | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 03. 01. 2008. 11:16 |
Još jedna bitna firma ... | nixa | Opušteno | 37 | 12. 07. 2007. 15:05 |