11. 03. 2011. | #1 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Mongol Rally
Ciao
Evo da se pohvalim i našim malim projektom za ovo leto: www.teamrockrs.com Ukratko: ide se ne-baš-podesnim automobilom do Mongolije. Automobil se na kraju priče donira humanitarnoj organizaciji. Prolazi se kroz vrlo car-unfriendly predele, bez 4x4 ili podrške kakvu su recimo imali Ewan McGregor ili Memedović http://en.wikipedia.org/wiki/File:Tr...ush-khorog.jpg Sa desne obale je Afganistan Kolega Srdjan iz ZG i ja smo prvi tim iz ovih krajeva na Mongol Rally tako da je ljudima i medijima to sve novost i prilično interesantno. Na stranici "mediji" ima par tekstova i linkova, uključujući i snimak mene uživo na lokalnoj NS televiziji kako sam totalno uspaničen, iako se na prvi pogled ne vidi. Sa kolegama iz EXIT-a imamo lepu saradnju, tako da će nam oni dati malo njihovog medijskog prostora, a moguće i parking mesto na tvrdjavi Za ovaj put tražimo sponzore, pa ako ste oduvek želeli da nalepnica vaše firme bude na automobilu učesniku relija, javite se na team@rock.rs Imamo i lep mali domen rock.rs (@stecko, hvala!) ali pošto je sve ovo jednako interesantno za Srbiju i Hrvatsku, onda smo prešli na nešto neutralni domen. rock.rs je i dalje prečica. BTW, Dečije selo koji se spominje na sajtu je čisto promotivni prostor koji smo im dali, ne predstavljamo njih, niti prikupljamo novac u njihovo ime. |
12 članova zahvaljuje srdjan za poruku: |
27. 03. 2011. | #3 |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
A evo i mene...
Ovih dana idem na sajam automobila da tražim da mi poklone neki polovni auto Jedan poznat medij sa nac. frekvencijom se interesuje za road trip dokumentarac, tako da ko zna... |
2 članova zahvaljuje srdjan za poruku: |
28. 03. 2011. | #4 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Videh već ovaj video, neko ga je šerovao na FB. Šta da vam kažem, srećan put i očekujemo slike i snimke
|
28. 03. 2011. | #5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Jedino što ne kontam oko ovog relija je riječ "humanitarni"... Ne kontam kako može biti humano nekome pokloniti raspadnut krš koji je skoro pa zgažen na putovanju tamo...
I to ne jedan nego 400 krševa... |
28. 03. 2011. | #6 |
Webeloper
Professional
|
uvedeno je ogranicenje da bude star do 10 godina auto. sad tesko da ce neko nov automobil da odveze. a kakvi se krsevi tamo voze, verujem da ce veliki broj vozila biti i vise nego upotrebljiv
28. 03. 2011. | #7 | |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Citat:
Primer: http://www.facebook.com/photos.php?id=280266730301 Polo su dobili na poklon od nekog dilera, prodat je za $3500. Nemac je to, njemu ne može ništa da spusti cenu |
|
28. 03. 2011. | #8 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Srecno Srdjane...iskreno zavidim ti!
Samo ofarbajte tog sumadinca u kaki boju i kazite na licitaciji...evo zveri sto je vozio Bruce Wilis u Die Hard! Uzgred da pitam...kako se vracate, voz, avion?
29. 03. 2011. | #9 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
^^^^ Zvuk motora je autentičan ali je škripa namontirana... Jugo ne može da škripi...
|
29. 03. 2011. | #10 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
|
@mangia
|
|
|