Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
08. 06. 2011. | #1 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
mobipatrol.com
Evo nešto što može da vam uštedi koji dinar: http://blog.mobipatrol.com
Ovo je inače samo jedna od primena. Biće uskoro prikazano javnije, kao i čemu zapravo služi. Ovde je samo za DTP ekipu, tako da bi stvarno bilo lepo kad bi bacili little love na Twitter i Facebook, čisto da mi bude lakše da krstarim noću od pumpe do pumpe... Koga zanima da isproba app, u pitanju je Android, a biće valjda i za iPlebs neko rešenje. BTW, trenutno je podržan samo NS i BG, ali ništa ne sprečava i druge krajeve da se uključe. Što je otprilike i ideja projekta. |
"Hvala" srdjan za poruku: |
13. 06. 2011. | #2 |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Projekat biće predstavljen na #htwbgd , pa koga zanima neka dodje.
Aplikacija će biti korištena na EXIT-u za snalaženje po NS, ali i na Mongol Rally za shareovanje cena hotela, hamama, kamila i drugih itema bitnih za opstanak. |
17. 06. 2011. | #3 |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Hvala svima na komentarima juče. Malo frka, ali dešava se i najboljima
Upoznao Mileusnu, jeee Event je bio extra. Ovde mali blog post na tu temu: http://blog.mobipatrol.com/post/6617...o-web-belgrade |
18. 06. 2011. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Bili ste dobri, samo je trebalo da se malo bolje spremite za prezentaciju ...
26. 09. 2011. | #5 |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Audaces fortuna iuvat
Nisam baš siguran koji je razlog, ali aplikacija mi je već par dana na Featured App listi na Android marketu. Broj downloada se ustostručio Potpuno nedokumentovana i još uvek slabo upotrebljiva, ali ima dobre ocene iz celog sveta, ljudi izgleda kapiraju.
Da je u pitanju Apple, valjda bi sad bio bogat Ovako jedino je zaradio lokalni "Maxi" jer sam otišao po još kilo kafe da me drži kroz debugovanje. Traži se i dalje web co-founder. Poslednja izmena od srdjan : 26. 09. 2011. u 12:11. |
2 članova zahvaljuje srdjan za poruku: |
26. 09. 2011. | #6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Congrats !
29. 09. 2011. | #7 |
jegšemaž!
Na probnom radu
|
Jel bi mogao malo da napišeš o efektima ?
|
|
|