Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
10. 10. 2007. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.10.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
2 texta(poravnanje)
Zdravo ja sam novi ovdje.Radim ok 2 sedmice sa HTML-om i imam jedan problem
Na slici dole koju sam prilozio imaju dva texta.I ja hocu da ona budu poravnana onako kao na slici.Kako to uraditi a da ne koristim nbsp; znaci hocu da imam ovako nesto i nije ovaj ovamo text poravna skroz u desno vec koliko ja hocu(takodje je i lijevi odvojen od pocetka) html download bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla pozdrav |
10. 10. 2007. | #2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.09.2006
Hvala: 4
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Ako sam dobro razumeo sta hoces:
HTML kôd:
<div style="float:left; text-align:left"> html<br /> bla bla bla<br /> bla bla bla<br /> bla bla bla<br /> </div> <div style="float:right; text-align:center; margin-right: koliko-ti-hocespx"> download<br /> bla bla bla<br /> bla bla bla<br /> bla bla bla<br /> </div>
10. 10. 2007. | #3 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.10.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
hvala
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kopiranje texta iz MS Worda u HTML textarea! | milosh012 | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 04. 05. 2010. 07:59 |
Bottom poravnanje unutar nested DIV-a | ljtruba | Sva početnička pitanja | 3 | 02. 02. 2010. 17:52 |
Prebacivanje tablice iz baze u bazu i "poravnanje" s IDevima | blackshtef | Sva početnička pitanja | 5 | 30. 09. 2007. 17:54 |