|
Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
08. 08. 2011. | #1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Instant zvučna notifikacija o prispeloj pošti
Kako se trenutno bavim nekim poslom koji itekako zavisi od brzine reagovanja na e-mailove, potreban mi je sistem koji će me instant obaveštavati o prispelim porukama na e-mail (mogu da otvorim bilo koju novu e-mail adresu za tu namenu ili da koristim postojeću gmail, nije problem). Kako se radi o sekundama, svaka mi je bitna.
Probao sam sa notifikacijama na mobilnom telefonu, ali one nekada kasne i po minut... A meni znači kašnjenje do par sekundi. Dajte neki predlog. Probah neke ekstenzije za Chrome, ali ii proveravaju na minut (ne reaguju na push) ili ne može da se podesi kako će da zvone i sl. Ko pomogne ima pivo i ćevape. Ozbiljno.
08. 08. 2011. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Exchange mail i Outlook ?
08. 08. 2011. | #3 |
član
Certified
|
Posto sam Mac user nisam siguran al mislim da frekventnost proveravanja mailova ima da se podesi u Microsoft Outlooku (mislim da je minimum 1 minut izmedju dve provere) (onom iz officea, mozda i u obicnom) a koliko se secam jos davno je mogao da se postavi soundset kako da se oglasi kada se primi email...
|
08. 08. 2011. | #4 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
1min mi je mnogo...
08. 08. 2011. | #5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.07.2010
Hvala: 3
4 "Hvala" u 3 poruka
|
Google Talk http://www.google.com/talk/
|
08. 08. 2011. | #6 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
08. 08. 2011. | #7 |
NosceTeIpsum
Qualified
|
a da uvedes LIVE SUPPORT u toj nameni, pogotovo ako ces odmah odgovarati korisnicima? Live Zilla npr?
08. 08. 2011. | #8 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Pa onda email očigledno nije za tu namjenu. Da li mora email? Znam ja kako to uraditi ali ti treba PHP i localhost.
Poslednja izmena od webarto : 08. 08. 2011. u 16:11. |
08. 08. 2011. | #9 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Mora mail. Servis nije moj. Dobijam obaveštenja mailom na koja trebam što pre da odgovorim. Ako ne odgovorim ja, pokupi posao neko drugi... i sve se to dešava u par sekundi...
08. 08. 2011. | #10 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
https://pcigre:shifra@mail.google.com/mail/feed/atom
Napravi parser, i neka pjeva kada dođe novi email, jedino što možda i ovaj feed kasni... |
|
|