|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
29. 05. 2011. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 12.03.2011
Hvala: 13
0 "Hvala" u 0 poruka
|
SVA Velika SLOVA u TITLE-u i DESCRIPTION-u STRANICA ZA i PROTIV
Zdravo svima, zamolio bih strucnu ekipu i profesionalce za odogvor?
Naime zanima me da li mogu da koristim VELIKA SLOVA u TITLU strane a da ne dobijem neki penal od gugla odnosno da li neko zna da li to utice pozitivno ili negativno na sam sajt...pošto sam do sada imamo mala slova. Citao sam nesto po Googlu i video da neki tvrde da pretrazivaci apsolutno ne obracaju paznju na to dok drugi tvrde da to utice negativno i da treba staviti samo Prvo slovo veliko i td...Zanima me da li neko od ekipe web programera i seo eksperata ima iskustva sa ovom temom. U svakom slucaju unapred zahvalan na odgovorima. Pozdrav svima telekoplus.com |
29. 05. 2011. | #2 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
a jesi zapeo...
|
"Hvala" webarto za poruku: |
15. 08. 2011. | #4 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.05.2007
Hvala: 35
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Stvarno ne razumem ovakve reakcije... Čovek lepo pita pitanje, čak interasantno. Ne, odmah ga na nož dočekajte, pa se još i "zahvalite"...
Elem kao odgovor na pitanje: Ne preporučuje se koristiti velika slova za title i description... pogotovo description. Ja umem poneki put staviti neku reč title-a u UPPERCASE, ali više kao "call to action", da privučem korisnika na klik i istaknem se među ostalim SERP-ovima... Dakle, formalno-pravno gledano penala nema, ali je loša SEO praksa. Pozdrav.
Daft Punk is playing at my house Poslednja izmena od _eW : 15. 08. 2011. u 17:37. Razlog: pojašenjenje... |
15. 08. 2011. | #5 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Citat:
Tako da...
15. 08. 2011. | #6 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Velika slova, da Google bolje vidi...
|
16. 08. 2011. | #7 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.05.2007
Hvala: 35
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Citat:
Već dugo, postoji neki knee jerk refleks: čim neko kaže nešto, što se nekom drugom ne dopadne, odmah kreće surov napad. Postoji neka atmosfera misplaced elitizma, koja onemogućuje, 'aj recimo slobodu govora, forumaši prvog i drugog reda... Rezultat je krajnje srozan kvalitet diskusije i dostupnih informacija. Dugogodišnji sam "čitalac", ali retko poster na DevProTalk-u, upravo iz tog razloga... iskreno zato i sve ređe svraćam. Puno sujete, a malo "mesa" za čitanje... Svestan sam da ovo nije pravo mesto za ovaj post, ali boljeg i nema... Dao si mi šlagvort, pa reko' da se izrazim... pozz
29. 08. 2011. | #8 |
novi član
Datum učlanjenja: 04.05.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Mislim da je malo preterano i u Description sva velika slova.. U Title i ok...
|
|
|