(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
24. 07. 2009. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 02.05.2009
Hvala: 27
8 "Hvala" u 6 poruka
|
Kako resiti problem kod IE?
Klikom na link u prvom fajlu poziva se drugi fajl, cita se njegov sadrzaj i prikazuje u okviru index.php preko innerHTML.
To prvo otvaranje radi u svim browserima. Sadrzaj u drugom fajlu su linkovi koji su takodje isti kao u prvom fajlu i koji pozivaju istu funkciju u JS display(). U mozilli mogu da klikcem na linkove iz drugog fajla(ispisanih u prvom), kolko hocu i uvek se poziva funkcija "display()" medjutim, u IE nece (u stvari hoce samo po jednom ili dva puta na svaki link ili jednostavno nekad hoce nekad nece). Znaci hteo bih da se isto ponasa IE kao u Mozili! Ako neko moze da pomogne ne bi bilo lose, jer ceo dan se zlopatim oko toga!! Sadrzaj fajla: index.php HTML kôd:
<script type="text/javascript"> function display(id,slika,ny){ var url="slike_read.php?id="+id+"&mes="+slika+"&god="+ny; if (window.XMLHttpRequest) { xmlHttp = new XMLHttpRequest();// Mozilla/Safari }else if (window.ActiveXObject) { xmlHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");// IE } xmlHttp.onreadystatechange=AJAXresponse; xmlHttp.open("GET",url,true); xmlHttp.send(null) } function AJAXresponse(){ if (xmlHttp.readyState==4 || xmlHttp.readyState=="complete"){ document.getElementById("result").innerHTML=xmlHttp.responseText; } else{ document.getElementById("result").innerHTML = '<div style="width:630px;">Ucitavam...</div>'; } } </script> <div id="result" class="white_content"></div> <a href="javascript:void(0)" onclick = "display('555','333','33')"><h1>Klik</h1></a> PHP kôd:
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Imam problem sa spamom, kako da resim ? prolazi mi na formi | [nq] | PHP | 10 | 11. 05. 2010. 18:38 |
Kako resiti ovaj upit | mega023 | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 10 | 14. 04. 2009. 10:31 |
Problem oko ispisa (dvije tabele) ne znam kako nazvat. | nEdImT | Sva početnička pitanja | 9 | 03. 02. 2008. 03:06 |
Kako resiti CSS problem u IE7 | ppavlovic | Opušteno | 2 | 12. 05. 2007. 18:20 |
Mali problem sa ie (neznam kako da opisem) | cvele | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 29. 11. 2006. 18:59 |