Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
25. 05. 2006. | #1 |
profesionalac
Professional
|
Novi dizajn - komentari
S obzirom da sam rijesio problem koji sam imao sad bih volio da cujem komentare na dizajn..
http://www.artsidestudio.com/klijenti/allmed/index.html Takodje, klijentu su predstavljena tri dizajn-a a on je izabrao, ovaj ako nekog budu interesovali ostali prijedlozi neka posalje pm.. Hvala, Bojan
25. 05. 2006. | #2 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Pa vidiš, meni tu baš nije jasan odnos desne kolone prema horizontalnom meniju. Meni je prilično istaknut pa mi se nametnulo ovo pitanje.
|
25. 05. 2006. | #3 |
profesionalac
Professional
|
pa..
iskreno, to mi nije palo na pamet..dok ti sad nisi primjetio...
sad kad se i ja malo zagledam.. malo mi izgleda neskladno... probao sam da prebacim dio sa novostima lijevo..ali onda je jos gore... moram da probam jos koju varijantu..
25. 05. 2006. | #4 |
Designer guy
Wrote a book
|
Zašto sva tri hovera top level menija imaju iste slike? To mi je malo konfuzno.
Takođe kao da fali "content area", tj. imam osećaj kao da mi se nije učitala pozadinska slika koja bi trebala da bude podloga sadržaju. Samo napred, fino je. |
25. 05. 2006. | #5 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi Google dizajn | gaganed | Web design, Layout, User Interface | 12 | 09. 05. 2010. 21:40 |
novi dizajn eklektika | ivanhoe | Web site, dizajn i multimedia | 7 | 10. 05. 2007. 12:51 |
Novi DPT dizajn, DPT kalendar i slično :) | Ilija Studen | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 47 | 06. 04. 2007. 13:53 |
Dizajn komentari.. | bokacbl | Web site, dizajn i multimedia | 12 | 31. 05. 2006. 10:25 |