|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
22. 03. 2006. | #1 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Da se ne prikazuju nove poruke neregistraovnim
Kada dodjem na forum i jos se nisam ulogovao DPT mi pokazue u kojim foumima ima novih poruka.
Ova informacija je prilicno neupotrebljva jer se ne odnosi na moj nalog, a uz to ipavi mi zabunu, jer kada vidim oznacene forume sa novim porukama, mislim da sam ulogovan. Moze li to da se iskljuci?
22. 03. 2006. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne moze. Ne znam ni sta ti tu toliko pravi zabunu? Mislim da je datum tvoje posete sacuvan u cookie pa tako i prikazuje nove poruke.
22. 03. 2006. | #3 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Pa kako ne bi pravilo zabunu kad iako nisam ulogovan imam informaciju sta je novo. Vizuelno, to je meni signal da sam ulogovan, jer na drugim forumima, oznacene teme sa novim porukama vidim tek kad se ulogujem. To mu dodje kao neka vrsta standarda.
Da ne pricam, da kada se desi da me forum sam izloguje, ja to i ne primetim dok ne pokusam da odgovorim na neku poruku.
22. 03. 2006. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne znam, meni se takve stvari ne desavaju. Ja sam ulogovan o prvog dana i morao sam da se logujem samo jednom kada sam promenio password.
22. 03. 2006. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Kao sto rekoh, nisam siguran, ali mislim da je datum tvoje poslednje posete u cookie "bblastvisit" pa je sve jedno da li si ulogovan ili ne. Ja ne vidim nista nelogicno, zbunjujuce ili zastrasujuce u tome.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
AdSense oglasi se ne prikazuju... | bOkIcA | Sva početnička pitanja | 5 | 16. 02. 2009. 15:52 |
Nove poruke? | GaVrA | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 09. 11. 2008. 23:38 |
Spam privatne poruke na DPT | artur_dent | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 8 | 30. 05. 2008. 12:22 |
Poruke korisniku | toxonics | Planiranje i usability | 10 | 24. 09. 2005. 20:20 |