|
Web design, Layout, User Interface Dizajn tehnike, user interface |
|
Alati teme | Način prikaza |
08. 05. 2008. | #1 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
redizajn sajta KBC Bežanijska kosa
Prvi web sajt iz E-PR sektora McCann Erickson PR-a
Dizajn i programiranje by Haragei www.bkosa.edu.rs Poslednja izmena od nixa : 09. 05. 2008. u 01:41. |
08. 05. 2008. | #2 |
expert
Master
|
Extra dizajn, super organizacija i sve ali boja mislim razumem ja potrebu da se sajt medicinske ustanove razlikuje od sablona sto se tice boja ali meni ova ljubicasta uopste ne prija i iskren da budem odvratna mi je da je bela pozadina ili zelena (znate na koju zelenu mislim - ona "medicinska") bio bi 101% odusevljen...ovako ta boja kvari utisak kod mene...
|
08. 05. 2008. | #3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Slazem se da ljubicasta boja nije bas na mestu, sve ostalo je ok.
08. 05. 2008. | #4 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
objasnjenje
To je korporativna boja KBC BK. Proistekla je iz neverovatnih stabala magnolija (stilizovani cvet dole desno) koje rastu ispred i skoro zaklanjaju zgradu bolnice. Većina detalja u zgradi KBC BK je u nekoj nijansi te boje pa tako i sajt. Kolor šema je onda pratila osnovnu boju.
Markica W3 konzorcijuma dole desno nije tu reda radi. Podstaknuti ovim tekstom zamolili smo autora da bude konsultant prilikom izrade sajta i testira ga. |
08. 05. 2008. | #5 |
expert
Master
|
Miloje, razumem ja to sve ali onaj ko posecuje prezentaciju to ne zna, jednostavno mislim da je ta boja neprikladna i meni licno smeta. Ostalo sve za pohvalu.
Elem nije problem ni da bude ljubicatih detalja ali mi je jako tamno i prenapadno da ceo background bude u toj tamnoj boji...neprijatno je za zdravstvenu ustanovu. |
08. 05. 2008. | #6 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Po meni, boja nije toliko loša (možda je mogla biti izabrana neka pastelnija varijanta ljubičaste).
08. 05. 2008. | #7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
moram se sloziti sa stellanovom, izbor boje i ovaj cvet magnolije su mi suvise "dizajnerski" za jedan KBC u Srbiji.
U izgradnji vizuelnog identite mora da se vodi racuna o stereotipima, a stereotip bolnice je cisto belo, svetlo i sterilno, takodje malkice korporativnije i ozbiljnije. Ljubicasto je odlicna boja za bolnicu jer je boja koja znaci poverenje, ali trebalo je uzeti neki pastelni ton, sa preovladjujucom belom bojom na strani. A cvet, sta znam mozda ja imam konzervativan ukus, ali meni je suvise razigran detalj za jednu ozbiljnu ustanovu... just my $0.02, ali naravno da nisam ja merodavan, posto je glavno pitanje sta ce da misle korisnici usluga KBC, a ne mi....
08. 05. 2008. | #8 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
Ko' sto i drugi kazu: Svetlo, cisto, zeleno kao zivot, zdravlje - a magnolije za pokojnike. |
|
09. 05. 2008. | #9 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
1. slažem se iz perspektive gledanja web sajta kada si stalni posetitelj interneta, ali ovde profil posetioca malo drugačiji 2.Hm, ajde pogledaću ovo sutra kada sam svež 3.Nije ručno pravljeni scroll bar, već je overflow:auto; , samo što preko js-a već postojeću kontrolu stilizuješ ... recimo isključi js i vidi kako se ponaša .. 4.To je do samog cms-a, tj do editora ... iako je limitran set opcija koji klijent može da vidi, ostaje limitrana varijanta maniupulacija koja dozvoljava da se ovo desi. 5. koliko se ja sećam postoji globalni a:hover { underline; } ... 6. Ovde ne postoji ni jedna vektorska fotka. 7.Bila je ćirilica, samo što je izbačena ... ali ovo ima smisla @all: za boje i sam feel, je nešto što je radjeno po specifikaciji samog klijenta... Ostala pitanja odgovaram kada napunim malo baterije ... 'later
09. 05. 2008. | #10 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Ko o cemu ja o greskama u kucanju Pogledaj blize logo brace iz Bosne
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Redizajn sajta pcigre.com - potrebne kritike, predlozi | pcigre | Web site, dizajn i multimedia | 32 | 05. 12. 2007. 04:07 |
Redizajn sajta i pozicija na googlu | Misko | Marketing i SEO | 9 | 26. 09. 2007. 19:42 |
Redizajn zastava | Dušan Dželebdžić | Opušteno | 6 | 11. 11. 2006. 01:49 |
Redizajn i (Google) PR | headcutter | Marketing i SEO | 6 | 16. 07. 2005. 14:39 |