![]() |
#1 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Slika je bolja od hiljadu reči
![]() Sad sam primetio da se u stvari vreme na serveru u jednom trenu pomerilo za sat unapred. Dokaz
Python Ambassador of Serbia Poslednja izmena od Petar Marić : 15. 12. 2005. u 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Priznajem da sam kriv... mislio sam da će automatski da se ažurira daylight savings, pa nisam ni obraćao pažnju dok večeras nisam primetio da server žuri jedan sat.
Al' sam ga "opravio", samo su dugmići ostali...
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#4 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Jesam Ilija - taman sam odgledao film. Znaš da ja ne mogu da zaspim ako nisam up-to-date sa informacijama
![]()
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
|
![]() Ovo i nije tako strašno. Pogledajte sledeću temu koju sam postavio, a pitanje je post broj#3.
http://www.devprotalk.com/t430-mysql...m-serveru.html Ko razume shvatiće, mada je meni bilo teško da razumem. odgovor1 odgovor2 pitanje odgovor3 . . . Interesantno?
![]() |
#6 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() time gap
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Jeste li to u nekom dosluhu da me zezate ili niko od vas zaista nije primetio link koji sam ostavio u prvom unosu
![]()
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Greska, sta da vam kazem. Da se roknem sada?
![]() Trebao sam da sacekam 4 am da promenim, medjutim posto ste vecina "nokturna bića", ne znam u kom periodu bih mogao da promenim a da nikoga ne oštetim ![]() Bar sam napravio kuriozitet na onoj temi - pročitao sam misli i odgovorio pre pitanja ![]()
![]() |
#9 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#10 |
Python Ambassador
Master
|
![]() /me oblači vatrostalno odelo
/me priziva svog zmaja Na**baćeš, i ti ćeš na**bati... Na**baćete ![]() PS: Jel mi se čini, ili nam poslednjih dana offtopic-i idu od ruke?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[PROBLEM] - Firefox (a bogami ni IE) ne otvara localhost | MaxMagnus | Hardware | 5 | 12. 09. 2008. 15:55 |