![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.10.2006
Hvala: 19
10 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Nego, smorio sam se na onom topicu o facebooku pa gledam Van Dama, svog heroja iz detinjstva. U njega sam se zaklinjao sve dok nisam video Roberta Bađa kako igra fudbal. Dok su ´94. svi furali Romario - Bebeto fazon, ja sam se na leđima imao BAGGIO.
U koje heroje ste se kleli kada ste bili mali?
![]() |
#2 |
Webeloper
Professional
|
![]() Pa ima ih vise ali kad pomenes Van Dama pa da ne kazem i ja isto, pomenucu Brus Lija i legendarni film u zmajevom gnezdu !
(gledao sam ga milion puta)
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.10.2006
Hvala: 19
10 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() dobro, brus li je bio aktuelan od treće do pete godine, a van dam kasnije. mnogo sam plakao kada su muzjaci dobijali batine od zena u akcionim filmovima da to ne mogu opisati.
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ima ona jedna scena i Komandosu, kada se Švarceneger sprema da nanu-naninu "bad guys", pa oblači uniformu, stvalja noževe, oružje... kratki kadrovi lete, samo se čuje klik, klak... svuš... na tu scenu smo se mnogo palili (tada sam imao 15 godina)
![]() Aaaaaa... evo sad sam je našao... pa to je ladno trailer ![]() Now! Somewhere. Somehow. Someone's gonna pay ![]() I antologijska: "Remember Sally when I promised to kill you last? Yes. I lied" ![]() Od Rambo First Blood je krenula poplava tih super-akcionih-filmova, sa velikim budžetima i nabudžednim mišićima, ali je Commando postavio visoke standarde, mislim da ni u jednom filmu nije ubijeno vise ljudi nego tu... ok, osim kasnije kada se pojavila ova Uma Thurman pa u Kill Bill katanom pobila 2 miliona nindzi ![]() ![]()
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 11. 11. 2008. u 00:52. |
![]() |
![]() |
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() one man, one solution.. Arnold Schwarzenegger this summer is Little Tortilla Boy
![]() ako je neko slucajno propustio: http://www.youtube.com/watch?v=y9pAv-z2ens
![]() |
#6 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Lose skroz....
Ko nije gledao ovo ne zna sta je propustio... |
![]() |
![]() |
4 članova zahvaljuje mangia za poruku: |
![]() |
#7 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() ^ OK ovo, na to sam se palio od srednje skole, i stvarno mi je super.
Ali kao mali, naravno, Bruce Lee, eventualno Tarzan. Jos uvek mi se svidja Bruce Lee, fantasticni pokreti.
![]() |
#8 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Po meni, najjača akciona scena sa Švarcijem ikada:
A što se heroja tiče, da se ne lažemo, postoji samo jedan: |
![]() |
![]() |
"Hvala" jablan za poruku: |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Prvi film sa JCVD koji sam gledao bio je (valjda se tako zove) "Legija stranaca", sjećam se zaprepašćenja kad sam shvatio da jedan od progonitelja psuje na čistom srpskom. U jednom momentu čak i jasno kaže "prvo će da ga bije, posle će da ga kara"
![]()
![]() |
|
|