e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Prodao bih sajt koji ne treba nista azurirati vec sam od sebe zivi. U pitanju je sajt za upoznavanje. Svakodnevno se ljudi registruju. Registrovani imaju puno mogucnosti. Medjusobno razmenjuju poruke i to multimedijalne, slike, tekst, youtube klipove. Mogu da ocenjuju profile, da postavljaju svoje slike, da ubacuju youtube klipove na svom profilu, da ubacuju tekst, da menjaju pozadinu profila, velicinu i boju fonta, itd. Mogu da pretrazuju profile itd. Ima dnevnu unikatnu posetu oko 4000. Kolika bi cena mogla da se izvuce za takav sajt, koliko da trazim? Naravno sajt je za exyu govorno podrucje ali oko 70% ljudi koji ga posecuju su iz Srbije.
Evo i statistika posete zadnjih cetrdesetak dana: ![]() A evo odakle dolaze (mesec maj): ![]()
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ja ne vidim nikakve statistike.
Koliko je prosečno zadržavanje korisnika na sajtu ?
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ ne vide ti se slike.
![]() |
#5 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() valjda misli na ovu http://postimage.org/image/1yyfwa5fo/ i ovu http://s4.postimage.org/f52haemeh/nacionalnost.png
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Pa glup forum, ja ih vidim ali izgleda da bi ste ih vi videli, to jest treca strana treba da ih odobri moderator, razumete? Ako je vec tako, a verovatno jeste trebalo bi da prilikom ubacivanja slika stoji tekst da se slike ne vide dok ih ne odobri moderator. Doduse mozda sajt gde sam ubacio slike dozvoljava da sliku vidi samo onaj ko je ubaci, amada mi to deluje totalno nelogicno. Mozda je nesto trece u pitanju ko zna.
CONICA da te!!
Igrice Poslednja izmena od trazimcuruzabrak : 16. 06. 2011. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Fail. Slike su ostale tebi u cacheu pa si ih zato ti vidio, ako uradiš quote svog posta vidjećeš na tim linkovima ima redirect, uglavnom nisi dobro linkovao.
Mislim da su za naše područje najrelevatniji Google Analytics i Gemius, ako želiš da prodaš site. Poslednja izmena od webarto : 16. 06. 2011. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
profesionalac
Professional
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Citat:
Znaci to je ta statistika i mozemo reskociti tu pricu da li je istinita ili ne, znaci trnutno to nije tema.
![]() |
![]() |
#9 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Otprilike broj registrovanih ali aktivnih korisnika x 1e pa izracunaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ ma daj?
standardno se sajt prodaje za izmedju 1-2X godisnja zarade koju ti trenutno imas od njega, ispod toga nikako nemoj da ides, a preko toga ces tesko dobiti...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|