|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Wait, What?
Qualified
Datum učlanjenja: 21.03.2010
Hvala: 8
188 "Hvala" u 14 poruka
![]() ![]() |
![]() Pozdrav. Nisam nikad radio u WP-u al mi je sad potrebno nesto da izradim pa mi je potrebna ideja kako bih najbolje to mogao da odradim...
Sajt vec ima jedno 2k postova koji su upisani u bazi, meni sad treba da ubacim 200k postova koji su spremljeni u php fajlu a ne u bazi (da je ne opteretim) I sad mene zanima koje je nabolje/najlakse resenje da se to odradi? Meni se cini da mi je najlakse da uzmem poslednji id iz baze i max ID i da sve izmedju poslednjeg id-a i max id-a izvlaci iz php fajlova...Ali kako ja da priskocim WP-u i da mu to "kazem" .. jel da pravim plugin pa preko njega ili da editujem sam WP ... ? ![]() Bilo kakva pomoc bi mi dobro dosla... Hvala EDIT: i jos su trenutni permalinkovi /year/month/title
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|