![]() |
#1 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() znaci pri debugg-u dobijem ovo:
Kôd:
Array ( [myfile] => Array ( [name] => testfile.txt [type] => [tmp_name] => [error] => 2 [size] => 0 ) ) E sada, error 2 znaci da file prelazi dozvoljenu velicinu file-a setovanu u php.ini file-u sto nije tacno, file ima svega 5-6kb dok je dozvoljena velicina 2M. Da li se sretao neko sa ovim ranije? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() http://www.php.net/manual/en/features.file-upload.php
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() da to i koristim
![]() nego, provalio sam u cemu je bio problem. u html-u za polje "MAX_FILE_SIZE" sam stavio nenormalno veliku vrednost, kada sam ga smanjio za nekoliko(desetak) nula, sve je proradilo... Jos uvek ne verujem da je u tome bio problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ako si stavio toliko nenormalno velku vrednost da je veca od 2^32 onda je lako moglo da se desi da php to konvertuje u 32-bitni broj i da ga shvati kao vrlo malu vrednost (najverovatnije kao 0, kad odseces gornje bite). To ti je jedno moguce objasnjenje...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
APC Upload Problem | vladapopster | PHP | 6 | 11. 11. 2010. 10:26 |
Upload XLS fajla | Aleksandar.Ilic | PHP | 2 | 05. 05. 2010. 10:58 |
Asinhroni upload | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 23 | 07. 12. 2007. 04:08 |
PHP upload fajla problem | vendi | Sva početnička pitanja | 15 | 21. 10. 2007. 21:34 |
File Upload Problem! | flash_back | PHP | 8 | 25. 03. 2007. 21:49 |