|
PHP PHP aplikacije, Smarty, PEAR |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 25.10.2012
Hvala: 16
32 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Hostujem sajt na plushostingu (shared hosting). U jednom trenutku dobio sam gresku:
Kôd:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections' in /home/agroagro/public_html/template/tema/core/connect/database.php:9 Stack trace: #0 /home/agroagro/public_html/template/tema/core/connect/database.php(9): PDO->__construct('mysql:host=loca...', 'IME_BAZE', 'SIFRA_BAZE') #1 /home/agroagro/public_html/template/tema/core/init.php(3): require('/home/agroagro/...') #2 /home/agroagro/public_html/template/tema/index.php(2): require('/home/agroagro/...') #3 {main} thrown in /home/agroagro/public_html/template/tema/core/connect/database.php on line 9 Da li da sprecim da se to dogodi sa error_reporting(0); ? Da li jednostavn da predjem na VPS ili neki cloud hosting? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() To da postoji (prilično nisko) ograničenje na shared hostingu je donekle i normalno, ali da prikazuju tako osetljive podatke baš i nije
![]() Trebalo bi da možeš sa error_reporting(0) da sakriješ greške. Ja obično stavim ini_set('display_errors', 0); a ostavim error logging, ali ako je ini_set onemogućen na shared hostingu onda ti to neće pomoći pa ćeš morati sa error_reporting. Ako imaš mogućnosti, svakako bih preporučio prelazak na neki VPS ili cloud, jer će error_reporting sakriti grešku ali će sajt i dalje pucati (uz blank page), a moći ćeš sam da regulišeš MySQL connection limit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 17.10.2006
Hvala: 42
18 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Pa lepo ti pise na pocetku da je greska "Uncaught exception", posto izgleda ne koristis try-catch kod konekcije.
Trebalo bi da bude ovako nesto: Kôd:
try { $db = new PDO($dsn, $user, $password); } catch (PDOException $e) { print 'greska'; } |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|