|
PHP PHP aplikacije, Smarty, PEAR |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() jel radio neko sa flickr API-jem nesto?
konkretno zanima me da li i kako mogu da automatizujem upload slika na flickr za korisnike ulogovane na moj sajt. Hteo bih umesto da im pisem "idite i obesite sliku na flickr, pa paste-ujte link ovde" da se to koliko-toliko odradi automatski (jer znam da polovina nece umeti da uradi sta treba...). Pretpostavka je da korisnici vec imaju svoj Flickr nalog... jel ima neko neki konstruktivni predlog?
![]() |
#2 |
expert
Grand Master
|
![]() ovo sam nasao na brzinu
http://flickr.com/services/api/upload.api.html inace, Ilija je skoro citao API-je, mozda je i ovaj razgledao bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Proučavao sam ih više sa konceptualne strane: kako su rešeni, autentifikacija, formati koji se koriste pri razmeni podataka itd. Nije da ih baš znam napamet
![]() Što se Flickr APIja tiče njega glavne funkcije mogu koristiti samo ljudi koji imaju nalog na njemu. O autentifikaciji smo već diskutovali, koristi se token bazirana autentifikacija. Da ne smaram i ne pravim se pametan, sve je objašnjeno na linku koje je robi-bobi ostavio.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
automatizacija zipovanja | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 22. 04. 2008. 10:24 |
flickr i visa | tamburix | Opušteno | 0 | 04. 07. 2007. 13:42 |
Tako ti je to kad flickr flickne :-) | noviKorisnik | Opušteno | 7 | 21. 07. 2006. 11:31 |
Flickr ili Coppermine | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 03. 05. 2006. 10:51 |