Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Ma nisam smislio bolji naslov.
Htio bih da malo prodiskutujemo o CMS rjesenjima i danasnjem trzistu. U sustini trenutno sam u dilemi da li da razvijam svoje custom rjesenje ili da nastavim da koristim Joomla kao i do sad. Custom Prednosti: - Veca sigurnost (zatvoren kod) - Brzi razvoj (od odredjene tacke), bolje podesavanje i prilagodjavanje Mane: - Dug period razvoja - Potrebno (skoro) sve razviti Joomla (neki drugi CMS) Prednosti: - Velika user community - Velik broj vec napravljenih komponenti Mane: - Slaba sigurnost Ja sam zapoceo, pa da nastavimo. Naravno interesuju me i clanci, eventualno knjige o custom rjesenjima, teorija i potrebe. p.s. ako ima vec ovakva diskusija negdje, a nisam je vidio molim prosvjetlite me ![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Domace CSS galerije | mungos | Web site, dizajn i multimedia | 3 | 01. 08. 2010. 21:47 |
statistike domace blogosfere | Miloje Sekulic | Istine i zablude | 10 | 19. 05. 2008. 13:02 |