|
SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Znaci postoji li nacin da se nekim DB mehanizmima obe baze sinhronizuju podaci jedne (eventualno vishe) tablea u ove 2 baze? Pokusao bih da integrisem sistem za autentifikaciju 2 razlicite web aplikacije koje rade na razlicitim bazama. Naravno, imaju vjerovatno i razlicite user tabele, ali snashao bih se ja za logiku izmedju polja samo me interesuju mehanizmi. Mislim da MS SQL ima triggere kojima mogu da pokrenem prebacivanje sa MSSQL na mySQL medjutim sta u drugom pravcu?
Sta je sa konekcijama izmedju te dvije baze? Htio bih imati bilo kakav automatizam a ne vremenski tempiranu aplikaciju koja ce gledati promjene i raditi transfer. Ideje, iskustva i tako to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Iskreno, mislim da je bolje da to radi "vremenski tempirana aplikacija", npr. windows servis iz dva razloga:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Poražavajuća istina | bluesman | Istine i zablude | 12 | 07. 06. 2008. 21:26 |