![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Otovrio sam blog na wordpessu-u, znaci nisam ga instalirao na svoj server.
I dok sam pisao prva 2 posta imao sam norlmalnu paletu gornjih precica bas kao na ovom forumu, ako zelim da dodam sliku otvori mi se manji prozor upisem link, opis, poziciju, poravnjavanje texta, linkovanje itd.... E sad cudno je to sto mi je ta paleta sada nestala, znaci nema ni male slicice, ni poravnjavanje fontova nista, sve to zamenjo precicam za tagove. slika dole Da dodam, ovo mi se desavalo i kada sam ga testirao na lokalnoj masini. Surfam operom, pa sam probao i iz FF mada i tamo je isti problem. Da li neko zna hack kako da se ovo vrati sve na predhodno stanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() uh, dzaba sam pisao posto, ustvari mozda i nisam... ako se neko nadje u slicnoj situaciji resenje je sledece:
WordPress includes TinyMCE, a rich editor that works well in most web browsers used today. It is powerful but it has limitations. Pasting text from other word processors may not give the results you expect. If you do not like the way the rich editor works, you may turn it off in the My Profile form, under Users in the admin menu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WordPress admin CSS | kickloop | Sva početnička pitanja | 2 | 05. 05. 2010. 20:02 |
wordpress pitanje | Webspok | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 02. 07. 2009. 22:33 |
WordPress - SubMenu ? | blogowski | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 29. 08. 2006. 15:11 |