Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Pozdrav ljudi, evo interesuje me vase misljenje o cinjenici da neke velike kompanije koje pruzaju
usluge svojim klijentima i te usluge naplacuju, ne obracaju previse paznje na sigurnost svog servisa, a jos manje na sigurnost svojih klijentata... Pre par dana posetih sajt firme cije usluge sam hteo da koristim, napominjem hteo, i vidim redizajnirali sajt, sve full... i prva stvar koja me ubola u oko jeste XSS propust. Toliko ocigledan da ne treba objasnjavati vise... Uredno sam ih kontaktirao i prijavio da imaju propust, ali oni i posle par dana ne preduzimaju nista povodom toga... Nije ovo jedini primer... pa me interesuje sta vi mislite o tome, jer je takvih servisa sve vise i vise, a poneki pruzaju usluge koje verovatno nigde drugde ne mozete koristiti... Pozdrav.
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zanimljiva poslovna ponuda.. | qui | Istine i zablude | 60 | 24. 08. 2010. 11:12 |
ptt i sigurnost | nixa | Opušteno | 5 | 23. 03. 2007. 15:50 |
Politika redizajn | Goran Aničić | Web design, Layout, User Interface | 40 | 06. 07. 2006. 10:41 |
Poslovna korespodencija | bluesman | e-Business | 7 | 07. 11. 2005. 01:42 |