e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.07.2006
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Moj rođak ima komercijalan sajt i želi da prodaje svoju robu preko Interneta. Mene je zamolio da kontaktiram nekoliko dobrih web sajtova u nameri da PLATI oglašavanje na njima.
Poslao sam mail vlasnicima 2 sajta, međutim, ni posle nedelju dana vremena ne dobijam nikakav odgovor od njih. Ja zaista ne mogu da verujem! Na tim sajtovima se nalazi i stranica sa cenama oglasnog prostora, dužinom trajanja oglasa i tome slično, znači to je predviđeno. Da meni neko ponudi lovu da postavi baner mom sajtu, ja bi se polomio bar da mu odgovorim, ako ništa drugo. Ako im se već ne sviđa web sajt koga reklamiraju, ili im se ne sviđa proizvod, bar neka bar odgovore "Nismo zainteresovani", pa mogu i da shvatim. Ignorisanje je u pitanju. Ima jedna diskusija ovde o stanju srpskog weba, pa možda ova tema može i tamo da se nađe. Ili ja tripujem bezveze, možda je to i normalno tako? Iznenađen sam, ali i ljut po malo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
majstor
Wrote a book
|
![]() A ima telefon? Znam znam, mail je validan ali ... ako ti je toliko frka, zovi.
Osim toga, nije to samo u Srbiji tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Certified
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Ma nije nikakva frka, da jeste zvao bi ih ja.
U pitanju je odnos prema (budućem) klijentu koji hoće da uloži novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...
Qualified
|
![]() Imao sam isti slucaj sa jednim domacim sajtom,kada mi nisu odgovorili na mail,pozvao sam ih telefonom i onda su mi lepo objasnili da je sav oglasni prostor popunjen na duzi vremenski period.Sto znaci,odgovorice ti,ali samo ako je njima frka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Ja imam sličnih problema sa jednom hosting firmom, čiji vlasnik je prestao da mi odgovara na PP ovde, a i na mailove. A samo hoću da prebacim par sajtova kod njega. Khm, firma koju svi ovde znamo
![]()
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ Au,ovo je već dramatično,čak zabrinavajuće ... poslednji Mohikanci su izdali hard core
![]()
![]() |
#7 | |
član
Certified
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ja sam imao slican problem prosle godine sa nekom turistickom ponudom. davao sam 5 eur osobi koja se prijavi sa njihovog sajta i niko ali niko nije hteo da radi takav oblik saradnje (vecina nije odgovorila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
old school
Professional
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Ok je sve to kada neko nece da zaradi pare, a sta je sa onima koji hoce da ih izgube ? Njih ne razumem ... konkretno:
Kontaktirao sam pre izvesnog vremena par domacih sajtova koji su "poznati" na nasem webu i obavestio ih da sam nasao security propuste uz pomoc kojih je moguce cak i obrisati ceo sajt. Dao sam im dovoljno detalja da propust otklone sami ... Naravno, odgovor nisam dobio ... a propusti su jos uvek tamo.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neverovatno iritirajuc problem | Mitrović Srđan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 16 | 02. 08. 2008. 18:01 |
Rambo skuplja pare za „Hipišizik Metafizik“ | BraMom | Opušteno | 0 | 11. 01. 2008. 19:42 |
Koliko vrediš? (Sve za pare) | mungos | e-Business | 26 | 16. 12. 2005. 14:55 |