![]() |
#1 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dakle, kao sto naziv teme kaze, hitno mi treba gajba u bgd-u, dakle, tako negde dvosoban namesten stan (recimo 50-tak kvadrata), po mogustvu na Vracaru (bitno je da bude blizu Tirsove), kao i da ima dobar Internet.
Do sada sam sa ortakom zvao neke brojeve, bez mnogo uspeha, nasao sam samo neki stan u Nebojsinoj ulici, ali kable je ikom, ne znam kakvog kvaliteta je njihov net. Plus lik trazi da se plati 6 meseci unapred. Inace, razlog selidbe nije bas lep, cerka mi je obolela od leukemije (zbog toga sam jos prvog dana napustio konferenciju u Nisu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() u jebiga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ej , u tom kratkom roku je najblje da uzmes agenciju po realizaciji ... ako ti bude trebala neka pomoc tu sam ...
![]() |
#5 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Ja ne znam nikoga licno da izdaje stan koji vec nije izdat, ali mogu da ti ostavim link www.westproperties.co.yu
Imas sve detalje stanova na sajtu a rade Vracar i veoma su pouzdani |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Ja sam pre 2 meseca promenio stan, ovaj sadasnji sam nasao preko http://www.halooglasi.co.yu/rubrike.php?gid=37 Moj savet ti je da pretrazujes za kljucne reci "vlasnik" i "bez posrednika" ... i da se ne bakces mnogo sa agencijama ... to je teska siva (skoro crna) zona! Al u pravu je Nixa, zbog brzine vredi i to pokusati, al zaista bez izuzetka samo one koji rade po realizaciji! Halo oglasi se azuriraju ponedeljkom i cetvrtkom. Nadam se da ces naci stan sto pre!
Poslednja izmena od Misha : 27. 10. 2007. u 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Pavković
Qualified
Datum učlanjenja: 15.01.2007
Hvala: 42
16 "Hvala" u 16 poruka
![]() |
![]() Ikom je ok ako ti ne smeta private IP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam jednom iznajmio stan preko agencije, jeste da je koštalo, ali umesto da ja tražim, njima sam objasnio šta mi treba i čim se pojavi neki koji možda odgovara zovu me telefonom i idem da gledma. Agencijska provizija je bila kao prva kirija i mislim da je to standard.
Opet, to je agencija koja uzme proviziju kada nađu stan, nikako se ne upuštati u avanture sa agencijam koje traže "članarinu" unapred, platiš recimo 100 eur da te obaveštavaju kada se pojavi nešto, u najvećem broju slučajeva to se završi neuspešno.
![]() |
#9 |
Super Moderator
Invented the damn thing
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Evo kucam sa mobilnim, nadam se da nee biti previe greaka. Dakle ne vie od 500 evra meseno, po mogustvu da ne mora da se uzme na 6 meseci poto su okolnosti naalost Vrlo nepredvidive
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() E, samo da javim da mi je agencija nasla stan na Vracharu, od sutra sam u BGD-u. Hvala svima koji su nudili pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nagradna igra :-) gajba piva za identifikaciju avatara | noviKorisnik | Opušteno | 54 | 12. 04. 2006. 23:06 |