(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Certified
|
![]() Imam problem i ako neko ima gotovo rešenje. jako bi mi značilo.
Naime, pozicioniram jedan div sa css-om da stalno leži u dnu strane (levo ili desno) sa: Kôd:
position: fixed; left:0px; /* right:0px; */ bottom:0px; width:182px; height:264px; Tražio sam i na Internetu i uvek dobijam problem interpretacije u IE6. Probao sam: Kôd:
var logowidth=182 var logoheight=264 var Hoffset=0 var Voffset=0 function moveit() { var height = (document.all) ? document.body.clientHeight : window.innerHeight; var width = (document.all) ? document.body.clientWidth : window.innerWidth; var myScroll = (document.all) ? document.body.scrollTop : window.pageYOffset; var objCSS = getObject('watermarkdiv'); if (objCSS==null) return; oldtop = parseFloat(objCSS.style.top); if (oldtop) { } else { oldtop = 0; } newtop = (height + myScroll) - logoheight; objCSS.style.top = Math.round(newtop - (newtop - oldtop) * 0.8); objCSS.style.left = width - logowidth; objCSS.style.display = 'block'; objCSS.style.visibility = 'visible'; setTimeout("moveit()",10); return; } function getObject(loobject) { if (document.getElementById) { loobject = document.getElementById(loobject); } else if (document.all) { loobject = document.all.item(loobject); } else { loobject = null; } return loobject; } Ajd sad, ako neko ima gotovu skriptu koja provereno radi na IE6 nek mi je prosledi. Staviću je sa Kôd:
<!--[if lt IE 7]> Stvarno sam poblenavio i već mi je sada hitno. Unapred Hvala! |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Krzav php watermark | mb_sa | PHP | 8 | 07. 07. 2009. 10:47 |
Javascript ORM | kodi | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 10. 07. 2007. 11:17 |
E7 JavaScript library | blogowski | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 02. 05. 2007. 15:51 |
javascript 3D | ivanhoe | Opušteno | 2 | 03. 11. 2006. 12:25 |