|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Zanimljivost koju sam "iskopao" juče. http://www.podrinske.com/blogeri_izb.php
Na lokalnom sajtu je kreiran Blog koji predstavlja sve poliitičke partije koje se takmiče za vlast u Šapcu. Koliko vidim svu su uzeli učešće. Raduje me što je u šabačkoj opštini ovakva ideja zaživela. Da li političari konačno priznaju "moć" koju poseduje Internet ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Iskreno, bez ljutnje, ali misim da blog ne obecava...
Vise obecava sam podrinske.com kao portal nego blog. ![]()
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() "Blog koji obećava" , napisah sa razmišljanjem o tome kako političari daju obećanja u predizbornim kampanjam. Nema ljutnje, samo sam pogrešno interpretirao svoje mišljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.04.2007
Hvala: 6
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Lep rad alezzo studija samo se pitam koliko ce podrinske dobiti na popularnosti tokom vremena. Izgled je sasvim pristojan kao i sama tematika koja se cesto obnavlja.
Sekula je odradio opasan posao sto se tice CMS-a ![]() btw Slatko sam se nasmejao kada sam video da neko nosi nick naj-crap novina u Srbiji. Mogli ste i vi da unajmite nekog "pro" da vam redizajnira tu obsolete stranu kvari imidz "brendu" kakav su glas podrinja (bar u Sapcu). Poslednja izmena od Mitrović Srđan : 24. 04. 2008. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koji blog cms instalirati na PostgreSQLu? | SSpin | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 8 | 05. 08. 2010. 17:01 |
service koji otkriva koji je font koriscen u nekom logo-u | robi-bobi | Linkovi | 3 | 09. 09. 2009. 14:47 |
Facebook share this button, na sajtu koji nije blog | chux | PHP | 3 | 27. 03. 2009. 13:57 |
Koji MU blog system preporucujete? | Codegen | Sva početnička pitanja | 1 | 19. 06. 2008. 03:11 |
B92 Blog | Dejan Bizinger | Web site, dizajn i multimedia | 73 | 10. 06. 2007. 17:16 |