Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Pozdrav
Dobio sam cudan zahtjev od klijenta pa prije nego sto se izblamiram da upitam. On naime zeli, ukoliko kupac na njegovom webshop-u izvrsi placanje kreditnom karticom da se uplaceni iznos razbije na vishe razlicitih bankovnih racuna. Koliko ja znam, ja od banke koja prima uplate sa kartice mogu dobiti potvrdu samo da li je uplata prosla ili ne (sa eventualnim podacima sa kartice) medjutim ne mogu dirigovati kako i kud ce taj iznos da ide osim da ide sve na jedan racun. Grijesim li ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne lupas ti nego klijent
![]() Kada neko placa kreditnom karticom to se skuplja na tvoj racun kod tog Payment Gateway (na primer 2Chechout) i kada se sakupi preko limita od recimo 100 USD (mozes i to sam da podesis)... onda skidas na racun na koji hoces. I koliko znam ne mozes da skidas malo po malo =, nego sve ili nista.
![]() |
#3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa lupa klijent
![]()
![]() |
#4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() 2co nije payment gateway vec procesor.
![]() Inace, jednu transakciju NE mozes razbiti na vise racuna prlikom deposita na racun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
majstor
Wrote a book
|
![]() thx na odgovorima, nisam se htio izblamirati prije nego postavim pitanja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Procesiranje forme | blackshtef | Sva početnička pitanja | 5 | 01. 12. 2007. 16:49 |
PHP procesiranje .html fajlova | noviKorisnik | Regular expression i htaccess | 2 | 02. 10. 2007. 16:46 |
Problemi sa poteškoćama - uplata iz inostranstva | pcigre | Marketing i SEO | 12 | 02. 04. 2007. 13:42 |
Procesiranje kredtnih kartica. | godza | e-Business | 15 | 09. 10. 2005. 00:39 |