e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2007
Hvala: 2
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() postoji li u BG nesto kao
http://www.thecreationfactory.co.uk/ ili http://www.rentadesk.co.uk/ ? obzirom da sam ove prve koristio nekih 6 meseci i da uopste to koristim po svetu, mislim da je super resenje za freelancers/entrepreneurs. super za networking, razmenu ideja pa i collaboration... a i ja licno sam produktivniji ako mi office nije u spavacoj sobi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da sam naučuo za neke biznis inkubatore ovde, ali recimo tip zgrade gde se to dešava nikako ne bi tebi mogao da odgovara ...
![]() |
#3 |
član
Certified
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() ma ne treba meni... ovde sam na odmoru.
![]() TCF je biznis inkubator... samo gazda voli da udara reket i zajebava ako vam biznis krene... a reket je u UK poprilicno legalan... ipak su oni izmislili kradju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() kako ovde, kad piše da si na British Telekomu
![]()
![]() |
#5 |
član
Certified
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() u bg sam trenutno...negde do 15/09. a BT ne koristim u UK... koji mi je ovde ip, pojma nemam... imam wireless net preko maksnet a oni pojma nemam preko koga.
BT otprilike volim kao nash telekom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() imas u zrenjaninu it inkubator http://www.biz-zr.co.yu/ i niko ti ne lupa reket, jer opstina finansira to. Dobijes prostor, infrastrukturu (net, tel), i jos nekih pogodnosti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
član
Certified
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() any experiences?
mada... nisam mislio na inkubatore, vise na hotdesks. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
VPS ili Shared? Koliko je teško održavati VPS? | Veki | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 16 | 16. 09. 2010. 15:22 |
Potreban shared ili dedicated server | Dejan Bizinger | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 19 | 08. 07. 2007. 00:32 |
Shared hosting za statičke stranice. | Dragi Tata | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 11. 02. 2007. 15:38 |
Kućni office ili office u gradu? | mungos | Opušteno | 15 | 07. 02. 2006. 17:21 |