Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Nasem klijentu, koji je jedna od najvecih domacih kompanija, treba developer u stalni radni odnos sa fiksnom, sasvim solidnom, platom. Posao ne moze da se obavlja “part time” vec bi se radio u formi stalnog radnog vremena u kancelarijama kompanije na Novom Beogradu.
Opis posla podrazumeva odrzavanje jednog postojeceg, dopunjavanje jednog u izradi i pravljenje i odrzavanje novih sajtova za koje se pokaze potreba. Znanja i iskustvo koje treba da imate morali bi da vam omoguce da samostalno obavljate veci deo posla od pripreme materijala i dizajna do programiranja sajtova. Za zahtevnije programerske zadatke ili tehnologije koje ne poznajete a nasledjene su na sajtovima koje preuzimate imali bi pomoc spoljih saradnika i agencija. U radu bi bili direktno odgovorni direktoru marketinga a saradnja sa agencijom se podrazumeva. ![]() Ako ste zainteresovani posaljite mi pp da vam dam mejl na koji mozete da mi posaljete biografije. Ja cu ih proslediti klijentu a dalja komunikacija je u njegovoj nadleznosti tako da necu imati informacije ko ce biti primljen – dok ne bude primljen. Koliko sam upucen samo ce odabrani biti obavesteni o rezultatima. |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
24" previshe za developera? | misk0 | Hardware | 35 | 06. 05. 2010. 22:37 |
Potrebna 2 PHP developera | vojislav | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 16. 10. 2008. 00:41 |
Plate PHP/MYSQL developera | TamTam | Poslovne ponude i zapošljavanje | 122 | 24. 06. 2008. 21:50 |
4 social networking developera | Dragan Varagić | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 30. 05. 2008. 18:04 |
last.fm trazi PHP developera | zextra | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 01. 05. 2006. 16:04 |