![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da je vreme ja jedno "veliko spremanje", trebali bi da uvedemo nove forume, prvi koji mi pada na pamet je "mobilni uređaju i aplikacije" pa vas molim da predložite neko dobro ime.
Takođe vidim prostora i da se neki forumi razdvoje, neki možda spoje a neki samo da promene ime.
![]() |
#2 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Npr.
Mobilni uredjaji i aplikacije - Upotreba sticky: korisne aplikacije cene operateri slike otpakivanja ![]() problemi sa baterijom... - Razvoj sticky: linkovi na developer sajtove (SDK-ove) mobilne programerske teme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() samo jedan savet u vezi banera - stavi baner u iframe, da ne bi kocilo ucitavanje strane [jer httpoolov server ume da laguje 2-3 sekunde].
tako svi mi radimo [vesti.rs, naslovi, elitesecurity...] dakle oprobano resenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Eventualno odvojiti forum gdje ljudi (koji imaju hrabrosti) mogu predstaviti novi svoj ili tudji web "projekat" i koji je namijenjen samo za to, da bi razrijesili pitanje da li je to reklama ili ne po drugim topicima (onda u njima nema toga)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() mozda,
poseban forum, u prvoj ili u nekoj od kategorija Hosting i domeni vec ima dosta tema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ima i hosting a ima i poseban za DNS
http://www.devprotalk.com/f11-web-ho...i-sistemi.html http://www.devprotalk.com/f45-domain...rvice-dns.html
![]() |
#7 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Ova tri foruma po mom skromnom misljenju treba reorganizovati Web design, Layout, User Interface / Planiranje i usability i Web site, dizajn i multimedia. Recimo jedan da bude Design, Type, Usability a drugi Inspiration, Layout, Showcases.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Citat:
hosting i domeni a da webserveri i operativni sitemi budu na drugom mestu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
"Hvala" noviKorisnik za poruku: |
![]() |
#10 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Moj predlog za novi forum bio bi Wordpress. Ovo je prilicno subjektivno sa moje strane ali pokusacu da dam nekoliko objektivnih razloga.
Veliki broj diskusija na dpt koje se ticu wp. Iskljucujuci PRojekat Srbija koji je izuzetak i diskusije koje budu trenutno aktuelne kao skorije Webfest broj tema i postova koji su vezani za wordpress prelazi najverovatnije 10 posto na celom forumu sto nije tesko utvrditi. WordPress has won the Overall Best Open Source CMS Award in the 2009 Open Source CMS Awards. Znam da moze da se da dosta zamerki na pre svega source code ali ogroman broj wp ekstenxzija (plugins, themes) i broj korisnika i developera dovoljno govore u prilog ovog softvera. Broj clanova dpt koji za svoj licni blog i/ili projekte koriste wordpress. Smashing Magazine je prilikom najnovije reorganizacije i redizajna uvrstio wordpress u kategoriju Coding zajedno sa CSS i JS. Ovo su kategorije na ThemeForest: Site Templates WordPress PSD Templates Joomla Email Templates Misc JavaScript PHP Scrip |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|